3.7 C
Ljubljana
torek, 13 aprila, 2021

Tolpa Severnoafričanov v sosednji Italiji napadla britansko turistko in jo posilila!

Počitnice se lahko hitro spreobrnejo v najhujšo nočno moro. To nedvomno velja za britansko turistko, ki je policistom nedavno prijavila napad in posilstvo, ki ga je zakrivila tolpa severnoafriških moških, medtem ko je ta počitnikovala v prestolnici mode v Milanu.

Napadeno in posiljeno 44-letno žensko je v nedeljo zlutraj našel mimoidoči v parku v središču mesta Milano. Ko je na prizoriče prispela tudi policija, je napadena povedala, da ji je tolpa 5-6 Severnoafričanov ukradla torbo, okrog 3.30 ure zjutraj, nato pa jo je eden izmed njih še posilil.

Pred napadom izgubila telefon

Pred napadom je bila ženska na pijači z drugo Angležinjo vzdolž kanala Naviglio Grande, poroča italijanski Corriere. Na neki točki je napadena izgubila telefon, preden sta se ženski razšli in šli vsaka v svojo smer. Sama se je nato odpravila po bližnji ulici Via Conca del Naviglio, kjer se je po besedah napadene dogodil napad. Tam je bila namreč porinjena v grmovje in napad se je pričel.

Tukaj je bila najdena pretresena Britanka (Foto: Google Street)

Pretresena ženska je na prizorišču napada in posilstva ostala dokler je ni našel bližnji stanovalec, ki je ob šesti uri zjutraj sprehajal psa. Ko je ta videl, da je ženska v šoku, je nemudoma poklical policijo. Policisti so žensko odpeljali v bližnjo kliniko, kjer so opravili tudi teste, da bi zbrali vso potrebno dokazno gradivo. V upanju, da so napadalci za seboj pustili DNK, so skrbno preiskali praske, ki so jih napadalci zadali ženski.

Policija se je odločila pregledati posnetke bližnji varnostno-nadzornih kamer, a se je izkazalo, da nekatere niso delovale, tiste, ki pa so, pa niso ujele napada. Rezultati zdravniških preiskav naj bi prišli do ponedeljka, torej na dan, ko se je ženska morala vrniti nazaj domov. Sprva je bilo mišljeno, da se bo vrnila že v nedeljo, a je morala ta podaljšati svoje bivanje na račun razgovorov s policijo, ki preiskuje primer napada in posilstva.

H. M.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine