16.9 C
Ljubljana
sreda, 22 marca, 2023

Štiri dni po pristanku: Maročan posilil Španko in ji porezal obraz

Piše: kulturnimarksizem.si

Nezakonitega maroškega priseljenca, ki je 31. decembra 2022 pristal na otoku Lanzarote, so aretirali v Santa Cruz de Tenerife, ker naj bi posiljeval in zlorabljal 60-letno žensko, tako da jo je iznakazil. Nasilnež je prišel na silvestrovo kot “begunec s čolna”.

Incident se je zgodil prejšnjo sredo v znani stavbi v prestolnici Tenerife. Okoli 6.50 je žrtev, zaposlena v stavbi Olimpus, nameravala vstopiti v svojo pisarno, ko so jo nepričakovano od zadaj potisnili v stavbo.

Po policijskih poročilih, s katerimi razpolaga časnik La Gaceta, jo je moški (maroškega porekla) brutalno poškodoval, ji iznakazil obraz in jo nazadnje posilil “vaginalno in analno ter jo prisilil v felacijo”. Nezakoniti tujec je nato pobegnil, vendar so ga takoj prestregli na prehodu v stavbi.

Gre za 25-letnega moškega, ki je 31. decembra lani nezakonito vstopil na Kanarske otoke. Njegov vstop je bil registriran na otoku Lanzarote, nato pa je bil dan pred nasilnim dejanjem prepeljan na otok Tenerife, kjer so ga namestili v center za priseljevanje Las Raíces.

Več TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine