6.7 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Šokantno: Švedska se utaplja v kriminalu nigerijske tolpe BlackAx

Nigerijska kriminalna tolpa BlackAx na Švedskem nadzoruje trgovino z ljudmi in drogami, poleg tega pa se še poslužujejo bizarnih okultnih ritualov in mučenja ter pranja možganov v svojem novačenju bodočih prostitutk širom Švedske. S svojimi rituali prostitutke prepričajo, da je zanje edino prostitucija ter prodajanje heroina in kokaina na švedskih ulicah, najboljša služba.

 

Švedska policija se boji, da bo kriminalna organizacija BlackAx iz Nigerije, prevzela nadzor nad kriminalnimi dejavnostmi v večjih švedskih mestih. Največjo nevarnost preti v Stockholmu, Gothenburgu in Malmu. BlackAx pa ima svoje kriminalne lovke že v Italiji, Kanadi ter drugih evropskih državah.

Švedske oblasti se bojijo, da bo kriminalna mreža prevzela nadzor nad celotno državo. Po poročanju Voice of Europe je v mestu Stockholm organiziranih več kot 50 kriminalnih tolp. “Mnogo ljudi je vpetih v trgovino z ljudmi. V svoje bizarne okultne rituale ugrabljene ženske prepričujejo, da če ne bodo več sodelovale v prostituciji, se bo za njih končalo zelo slabo. Ugrabljene ženske so vpete tudi v trgovino s kokainom in heroinom,” je grozovita dejstva razkril tiskovni predstavnik policije v Uppsali, Jale Poljarevius.

Kriminalne tolpe sveta izkoriščajo naivnost globalistične multikulturne politike
Kriminalne dejavnosti nigerijske kriminalne združbe BlackAx niso nič novega, kar se dogaja na Švedskem. Švedska že nekaj časa plačuje krvavi davek svoje “dobrosrčne” in multikulturne politike, kjer je kriminal afriških in muslimanskih kriminalnih tolp pripeljal do nepredstavljivih škodljivih posledic za lastne državljane. Kriminalno dejanje BlackAx pa je še en dokaz, da je projekt multikulturnosti mrtev in neuspešen.

Zadnje novice

Sorodne vsebine