11.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Sirski migrant v Nemčiji priznal, da večina migrantov želi prevladati Evropi in izkoreniniti krščanstvo!

V enem izmed intervjuju za nemški časopis je eden izmed sirskih migrantov v Nemčiji iskreno spregovoril o razlogih, zakaj migranti prihajajo v Nemčijo. Glede na to, da so ti razlogi v nasprotju z interesi ljubiteljev migrantov, so se pri časopisu odločili, da migranta z namenom zaščite preimenujejo v Paula.

“V resnici večina prispelih migrantov v Nemčijo ni prišla zato, ker je njihovo življenje ogroženo ali ker so bili zatirani, preganjani ali podvrženi rasni ali verski diskriminaciji. Prihajajo zaradi drugih razlogov,” je dejal Paul.

Muslimani prepričani: Nemuslimani si zaslužijo smrt
Na vprašanje, kaj konkretno ima v mislih, je migrant odgovoril, da je eden izmed razlogov za prihod migrantov verske narave, drugi pa finančne. “V Nemčijo prihajajo z absolutno gotovostjo, da tako hoče njihov bog, edini bog Alah. Po prepričanju muslimanov so vsi nemuslimani neverniki, ki si zaslužijo smrt. Z verskega vidika je vse potrebno. Religija omogoča človeku, da se poroči s štirimi ženskami in ima veliko otrok. Prav tako ni skrivnost, da so večina beguncev sunitski muslimani,” dodaja. “Naredili so preprost izračun, prepričani so, da se bo situacija v dveh do treh desetletjih popolnoma spremenila, in kdo bo stal za njimi.”

 

Celoten članek je na volju tu.

Zadnje novice

Sorodne vsebine