9.6 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Sedaj že državljani Združenega kraljestva tihotapijo ilegalne migrante

Piše: Vfokusu.si

Soboška Policijska uprava nam je posredovala zanimivo novico o mejnih zadevah, povezanih z prehodi in tihotapljenjem ilegalnih migrantov čez hrvaško slovensko mejo.

Divja vožnja državljana Velike Britanije, ki je vozilu nezakonito prevažal tujce
Pri opravljanju nalog varovanja državne meje so polici PP Ljutomer minuli petek, okrog 21.30 ure v naselju Srednja Bistrica  zaustavili neznanega voznika osebnega avtomobila znamke Opel Vectra, španskih registrskih oznak, kateri je bil pozvan, da izroči dokumente. Neznani voznik tega ni storil, ampak je z vozilom zapeljal vzvratno in namerno trčil v prednji del vozila policije in odpeljal naprej v smeri Črenšovcev, ter nato v smeri avtoceste.

Med vožnjo je voznik večkrat  nenadoma zavrl ter zapeljal vzvratno in trčil v prednji del vozila policije in med vožnjo trčil še v drugo službeno vozilo policije. Odrejena je bila uporaba sredstva za prisilno zaustavljanje motornih vozil – stingerja, katerega je sprva obvozil v naselju Beltinci, drugega pa pri uvozu na avtocesto Gančani prevozil. V
nadaljevanju je s predrtimi  pnevmatikami zaustavil vozilo v krožišču pred uvozom na avtocesto v smeri Maribora in peš pobegnil v neznani smeri. Kljub intenzivni iskalni akciji s strani policistov ni bil izsleden.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine