-2 C
Ljubljana
četrtek, 15 aprila, 2021

Saj ni res, pa je: smrt srbskega pevca Šabana Šaulića je zakrivil turški migrant, ki je vozil pijan in brez vozniškega dovoljenja!

Za smrt srbskega pevca narodne glasbe je odgovoren turški migrant brez nemškega državljanstva, ki je povzročil prometno nesreč v vinjenem stanju. Poleg tega ni imel niti vozniškega dovoljenja.

 

Do prometne nesreče, v kateri sta umrla Šaban Šaulić in njegov dolgoletni prijatelj Mirsad Kerić, je prišlo v zgodnjih jutranjih urah 17. februarja na avtocesti na severozahodu Nemčije. Šaulić in druščina so se vračali s koncerta v Bielefeldu na letališče, ko se je v avto zaletel 35-letni Alsin Levent.

Turški državljan je bil po informacijah srbskega spletnega portala Kurir v času povzročitve prometne nesreče pijan. Po navedbah nemških policistov naj ne bi imel niti vozniškega dovoljenja. V avto, v katerem je bil Šaulić, se je zaletel s hitrostjo 180 km/h.

Prometna nesreča, v kateri je umrl Šaban Šaulić. (Vir: Twitter)

Nemška policija naj bi Leventa v evidenci vodila kot aretiranega, a je ta trenutno še vedno v bolnišnici, kjer okreva pod stalnim nadzorom policije. Levent naj ne bi imel nemškega državljanstva, kakor se je sprva trdilo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine