14.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 17 maja, 2021

Policist nad vaške stražarje z izvlečeno pištolo, medtem pa ilegalni migranti mirno hodijo mimo!

Objavljamo zapis z družbenega omrežja Facebook.

Zapis objavljamo v celoti in nelektoriran.

»Aktualno…Dogajanje na meji…

Slisim, da ima Varda na danasnjem obhodu ponovno probleme z organi pregona.

Slika pove precej…slovenski policist v polni opremi z iz toka povleceno pokalico nad slovenskega drzavljana od katerega prispevkov je med drugim tudi placan. Torej slovenski drzavljan nad slovenskega drzavljana. Oba pa cuvata Slovenijo, sicer vsak po svoje, a oba sta na isti ladji!! Ne vem, ce me razumete, a na zadevo pac gledam globlje, dalec od klasicnega plitkega razmisljanja, ki nam ga vsiljujejo rezimski mediji.

Da zelo poenostavim, da bo najlaze razumeti cim sirsi mnozici: sodrzavljana RS torej cuvata Slovenijo le da je za to prvi placan, drugi pa ne. Prvi, ker ima taksna navodila in pooblastila, ocitno nadzoruje drugega, drugi pa prvega ne. Drugega prvi ne zanimajo, ampak tretji. Tukaj pa nastopi bistvo…prvi po nalogu nadzoruje drugega, ker drugega zanimajo tretji! Do neke mere tudi prvega zanimajo tretji, a ne direktno na meji, ampak ocitno tam in sele takrat, ko so tretji ilegalno ze v drzavi. Torej prvi nadzoruje drugega, ker drugi nadzoruje tretjega! Ko bi prvi opravljal svoje delo, torej se zanimal za tretjega, direktno na meji in ne na slovenskem gruntu, za kar je tudi placan, drugi sploh ne bi bil na meji, zato ne iskati krivca v drugem. Krivi so sefi prvega! Kakorkoli obracamo, vsega tega ne bi bilo, ce bi drzava opravljala svojo nalogo tako, kot to od nje pricakujejo drzavljani-davkoplacevalci, ne pa neizvoljena Vlada. Torej realno stanje je samo odraz trenutno vladajoce politike na vseh podrocjih. Pika. Pa bom tukaj koncal, ker bi lahko spisal cel spis, pa rajsi ne bom.

Zakljucek: prvi in drugi sta na isti ladji, za krmilom pa ocitno nekdo, ki prve in druge konkretno razdvaja hkrati pa na palubo naseljuje tretjega. Na tak nacin, kjer sta prvi in drugi vsak na svoji strani, tretjega pa se naseljuje, tisti za krmilom to ladjo ocitno vodi samo se v brodolom!

No nisem pa se videl oz. zasledil, da bi katerega ilegalca obravnavali na tak nacin ali pa se morda motim pa nisem na tekocem?

Pa veste, kaj je se posebej zanimivo? Prej ni bilo na meji nikjer zaslediti policijskih specialnih enot, naenkrat pa jih je polno…a specialci kar naenkrat cuvajo mejo od tujcev-ilegalcev ali koga drugega?

Logicna vprasanja: kaj je narobe s to drzavo? Kdo je proti komu? Kdo je za koga? Kdo dela za Slovenijo? Kdo je gazda?«

Zadnje novice

Sorodne vsebine