11.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Policija v Bihaću ujela migranta, ki je bil »trd ko aksa«, že pred petimi meseci pa bi moral biti izgnan iz države

Sinoči okoli pol polnoči je bila policijska postaja v Bihaću obveščena, da se na otroškem igrišču zadržuje več oseb, ki uživajo alkoholne pijače in vznemirjajo okoliške prebivalce, poroča portal cazin.net.

 

Na samem kraju so policisti ujeli 39-letnega H. I. in 24-letno Z. L., ki imata stalno prebivališče v Bihaću, poleg njiju pa še migranta, ki pri sebi ni imel osebnih dokumentov, sam pa je izjavil, da se imenuje A. A. I., rojen leta 1987 v Maroku.

Pri vseh treh je testiranje pokazalo, da so bili kar pošteno pod vplivom opojnih substanc. Zaradi kršenja javnega reda in miru oziroma uživanja alkohola na javnem mestu se bosta državljana BiH zagovarjala pred sodnikom za prekrške, prav tako bo moral pred sodnika stopiti tudi migrant. No, za slednjega pa so potem ugotovili, da se že najmanj pet mesecev ne bi smel več nahajati v Bosni in Hercegovini. 17. julija letos je namreč prejel odločbo, da mora zapustiti BiH. Policija Unsko-sanskega kantona bo o tem ponovno obvestila službo za zadeve tujcev v okviru ministrstva za varnost BiH.

Zadnje novice

Sorodne vsebine