12.2 C
Ljubljana
petek, 16 aprila, 2021

Policija očitno ne more preprečiti dotoka ilegalcev: od petka do danes samo na območju PU Ljubljana zajeli kar 51 migrantov

Od petka do danes zjutraj so policisti Policijske uprave Ljubljana med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Laz pri Predgradu, Koprivnika, Grosuplja in Ljubljane izsledili in prijeli 51 tujcev (drž. Pakistana, Maroka, Alžirije in Afganistana), ki so nezakonito prestopili državno mejo. Postopki policistov s tujci še niso zaključeni.

 

…………….

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine