11.8 C
Ljubljana
sobota, 10 aprila, 2021

Obogatitev po migrantsko – dekle vržejo v prepad, da zakrijejo sledi zločina

V Italiji preiskujejo »nesrečo« mlade nemške turistke Alene S., ki je »padla« v prepad. Obstaja utemeljeni sum, da gre za nov način »kulturne obogative«, ki so ga prinesli v Italijo afriški migranti; namreč da dekleta, potem ko so bila posiljena, vržejo v prepad, da bi tako zakrili sledove zločina. K sumu, da je bila »nesreča« turistke namerna, napeljuje dejstvo, da je v prepad skupaj z Aleno padel tudi 32-letni afriški migrant, ki je v Italiji ilegalno.

Alena, 21- letna študentka prava iz Kassla v Nemčiji, je letovala na italijanski obali Capo Nero ob Ligurijskem morju. 31. julija so njeno razbito telo našli v podnožju 70-meterskega prepada. Padec je sicer preživela, a je neodzivna in vpašanje je, ali se bo še kdaj predramila iz vegetativnega stanja. Ilegalni afriški migrant, ki je padel v prepad z njo, je tudi preživel padec, a je manj poškodovan od Alene. Trenutno se nahaja v bolnišničnem priporu.

Starši nesrečne študentke so prepričani, da je bila njihova hčerka ugrabljena, posiljena in nato vržena v prepad. Pravijo, da je bila previdna in nikoli ni šla na osamljena mesta z neznanci. Sume, da je šlo za kaznivo dejanje, potrjujejo tudi izjave prič, ki so od daleč videle prerivanje na robu pečine ter slišale krike dekleta, preden je bilo vrženo v prepad. Oblasi za sedaj še ne dajejo bolj konkretnh podatkov, ker preiskava še ni končana.

Video https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=-46fVLzAepw

Vir: vladtepesblog.com

Zadnje novice

Sorodne vsebine