10 C
Ljubljana
sreda, 14 aprila, 2021

Nov ostudni spolni zločin iz Švedske: Štirje črnci, ilegalni Eritrejci, posilili 13 letno dekle in ji glavo potisnili v WC školjko

Švedska se utaplja v brutalnih zločinih ilegalnih migrantov. Četverica eritrejskih ilegalnih migrantov, starih med 20 do 25 let, je posilila 13 letno švedsko dekle. Celotni ostudni zločin pa so posneli. 

Švedska se sooča z novim ostudnim zločinom svoje migrantske skupnosti. Eritrejska četverica migrantov, starih med 20 do 25 let, je v švedskem mestu Hallsberg izvedla  shrljivi zločin. Ubogo 13 letno švedsko najstnico so zaklenili v kopalnico in jo posilili. Svojo zavržno dejanje pa so pri tem še posneli. Trinajstletnica je utrpela hude notranje poškodbe, poškodbe roke in pri tem utrpela hude modrice na svojih ramenih in kolenih.

Vsi štirje bodo obtoženi spolnega napada in posedovanja otroške pornografije. Opis zločina je zelo šokanten. Dva od njih sta nedolžno trinajstletnico zgrabila za vrat in ramo. Potem sta jo z brutalno silo udarjala z glavo v zid. Po udarjanju v zid sta njeno glavo potisnila v straniščno školjko. Sledilo je odvratno skupinsko posilstvo švedskega dekleta. Vsem osumljencem grozi zapor do 15 let ter izgon iz Švedske po prestani zaporni kazni.

Švedska, nov kriminalni raj za ilegalne migrante
Švedska se je iz ene najlepših in zglednih evropskih držav v kratkem času spremenila v multikulturno greznico, polno zločinov, ki jih prej niso bili vajeni. Na našem portalu smo velikokrat poročali o kriminalnih in drugih kaznivih dejanjih ilegalnih migrantov v različnih švedskih mestih. Nekdanji glavni izvršni direktor avtomobilskega podjetja Scania Leif Östling je opozoril, da ti migranti živijo v družbi, ki so jo Švedi pustili za seboj pred stotimi leti.

Luka Perš/Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine