4.5 C
Ljubljana
sobota, 17 aprila, 2021

Noro: ilegalni migrant skušal vlomiti v hišo domačinke, ki je bila doma s petmesečnim dojenčkom

Med prebivalstvom BiH je vse več strahu pred migranti, zlasti tistimi, ki so prišli iz Sirije in Afganistana. Črne kronike so praktično vsak dan polne poročil o dejanjih, v katere so vpleteni »novi prebivalci« z Bližnjega vzhoda, medtem ko se na Facebooku krepi skupina »STOP invaziji migrantov«, ki so jo ustvarili prebivalci Bihaća.

 

Članica Lejla Holić je tako objavila, da je eden od migrantov skušal priti v njeno stanovanje. Za medije je potrdila, da se je to zgodilo pozno zvečer, kmalu po 23. uri, ko je nekdo skušal nasilno odpreti vrata. Njen mož je skozi kukalo videl, da gre za migranta, ki je sicer šepal in govoril nerazumljiv jezik. »Nismo bili prepričani, kaj želi, a nikakor ni bilo dobro, da na takšen način skuša priti v stanovanje,« je povedala Lejla.

Sama je tudi priznala, da jo je strah predvsem zato, ker ima doma tudi petmesečnega dojenčka. »Moj mož vsak dan od ponedeljka do petka dela do 23. ure, zato sem ves čas sama. Lahko si mislite, kako se počutim. Ne upam si sama ven,« je dejala.

Zadnje novice

Sorodne vsebine