5.5 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Niso se mogli spomniti, kako so se sploh znašli v Sloveniji

Metliški policisti so na Dolžu pred sedmo zjutraj ustavili mercedesa italijanskih tablic, ki ga je vozil državljan Kosova. V avtu je imel še dva državljana Kosova, ki nista znala pojasniti, kako sta prišla v državo. Primer so prevzeli kriminalisti.

 

Krški policisti so nekaj za tem v bližini Podbočja prijeli štiri državljane Bangladeša in državljana Pakistana, v naselju Hraste pa še pet državljanov Bangladeša. Črnomaljski policisti so v Vrčicah prijeli dvajset državljanov Pakistana, v Kotu pri Semiču pa dva državljana Afganistana. Brežiški policisti so v Ribnici prijeli dva državljana Irana.

Danes zjutraj (sreda), okoli pete ure, so črnomaljski policisti v Starih Žagah ustavili kombinirano vozilo, znamke Mercedes sprinter, romunskih tablic, ki ga je vozil državljan Romunije. V tovornem delu vozila so našteli sedemindvajset Afganistancev in pet državljanov Pakistana, ki niso znali pojasniti, kako so prispeli v državo, voznik pa ne, kje jih je našel. V delo so se vključili kriminalisti in v povezavi z dogodkom prostost vzeli prostor še dvema državljanoma Romunije.

Zadnje novice

Sorodne vsebine