30.2 C
Ljubljana
sreda, 17 julija, 2024

Neverjetno: pohotna levičarska nevladnica posilila mladoletnega ilegalnega migranta

Navajeni smo na novice o posilstvih, ki jih storijo migranti, a tokrat se je stvar obrnila drugače. V Nemčiji je namreč prišlo do incidenta, v katerega je vpletena levičarska nevladnica, ki je pomagala migrantom. Namreč, spravila se je na mladoletnega migranta in ga spolno zlorabila.

 

Žrtev posilstva naj bi bil 15-letni Afganistanec, storilka pa Manuela M., ki je kar trikrat starejša od njega. Dogodek naj bi se sicer zgodil že leta 2015, sedaj pa se zgodba končuje na sodišču.

Vzgojiteljica in mati dveh otrok je namreč delovala v zavetišču za mladoletne migrante v okrožju Kumhausen, kjer je tudi srečala mladoletnega Afganistanca. Nekatere priče trdijo, da je bil fant verjetno že starejši od 15 let, vendar ni mogel tega dokazati nihče, ker ni imel dokumentov – po nekaterih trditvah naj bi zatrjeval, da ima 22 let. Migrant je na sodišču obdolžil vzgojiteljico spolnega napada in nezaščitenega spolnega odnosa proti njegovi volji.

Kljub precej nasprotujočim se zgodbam – celo obtoženec je kasneje zanikal spolni akt – je preiskava pokazala, da sta imela spolni odnos. Najprej se je obtoženi dan po dejanju celo hvalil, da sta bila skupaj v postelji, nato pa je to dejanje označil za posilstvo.

No, zanimivo je tudi, da je bila storilka oproščena. Vprašanje pa je, kako bi sodišče ravnalo, če bi bila spola zamenjana.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine