5.1 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Nekdanja muslimanka: Švedska bo s takšno migracijsko politiko čez 50 let izgubljena!

Na Švedskem te dni predstavlja svojo zgodbo Mona Walter, Somalka, ki je prišla na Švedsko v 90-ih letih. V Somaliji ni bila nikoli verna, toda na Švedskem je bila kmalu prisiljena hoditi v mošejo in nositi hidžab. Po nekaj letih se je uprla, zapustila islam in postala ateistka. Sčasoma je začela verovati v Jezusa in se je spreobrnila v krščanstvo.

“Dolga leta sem poskušala pojasniti Švedom, kaj je resnični muslimanski cilj – prevzeti državo. Prva stvar, ki jo bodo storili, je, da bodo zahtevali šeriatska sodišča, tako kot v Angliji,” pravi Mona Walter. Toda mainstream mediji ne želijo poslušati Walterjeve. Pravijo, da je sporna oseba in da se večina Švedov odvrne od njenega sporočila, ki je po njihovem mnenju preveč zastrašujoče, poroča žurnalistični blog Ingrid&Maria.

“Švedi so tako prepričani, da bodo švedski zakoni vedno veljali v njihovi državi. Toda vprašajte katerega koli Angleža, če bi pred 30 leti verjel, da bo Velika Britanija leta 2019 imela pravna šeriatske sodišča. Nihče ne bi mislil, da je to mogoče,” dodaja Walterjeva.

Bo Švedska po vzoru Angljie kmalu priznala šeriatska sodišča?
“Če Švedska prizna šeriatska sodišča, bodo muslimani imeli nove zahteve, kot je dovoljenje, da sami upravljajo svoje enklave brez vmešavanja švedske družbe. Končni cilj je, da bi šeriatska oblast vladala vsej Švedski.”

“Če je na tej točki še nekaj blondink in modrih oči, to ni pomembno – vse bodo čez čas skrite za nikabom in burkami,” pravi Mona.

“Muslimanski politiki zahtevajo od Švedske, da spremeni zakone in pusti, da bodo muslimani na Švedskem dobili dovoljenje za življenje v skladu s šeriatskim zakonom. Želijo vladati na svojih območjih, ne da bi morali spoštovati sekularne zakone Švedske. To je dolgoročni cilj in islam bo za dosego tega cilja potrpežljiv. Kot pravijo: ‘Imate ure, vendar imamo mi čas’,” nadaljuje svojo zgodbo Mona Walter.

Pred volitvami 9. septembra lani je večina švedskih novinarjev histerično poročala o nacističnem gibanju nordijskega upora. Dobili so 2.106 glasov, kar jasno kaže, da Švedi niso zainteresirani za nacionalsocializem. Vendar se zdi, da se nihče ne boji dejstva, da ima Švedska zdaj v državi približno milijon muslimanov, od katerih so se mnogi vrinili v politične stranke, da bi promovirali svoje interese. Vprašanje časa je, kdaj bodo muslimani oblikovali svojo lastno stranko na Švedskem.

Na Švedskem približno milijon muslimanov, vse več se jih radikalizira
V Belgiji je bila islamska stranka v zadnjih nekaj letih zelo uspešna, politični cilji pa so bili, da bi država postala “100-odstotna islamska država” in uvedla šeriatsko pravo. Pravijo, da bo Belgija imela muslimansko večino v samo 12 letih. “Edina rešitev za Švedsko je, da začnemo množično vračati ljudi, ki mislijo, da je vse to ‘haram’, ki ne želijo postati del švedske družbe in se ne želijo asimilirati. Če tega ne bomo storili, bo islam v 50 letih prevzel Švedsko. Demografija je zelo jasna – v 100 letih bo te igre konec,” zaključuje Mona svojo zgodbo za Voice of Europe.

M.V./Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine