9.1 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

Nekdanja muslimanka: Švedi bodo Švedsko izgubili v roku petdesetih let, muslimani so tu zato, da prevzamejo državo

Po poročanju portala Voice of Europe je Leila Ali Elmi, 30-letna Somalijka, nedavno opozorila, da Švedi očitno ne razumejo, da bodo Somalijci in ostali muslimani prevzeli njihovo državo, torej Švedsko. Kot pravi, bodo počasi začeli postavljati zahteve po šeriatskih sodiščih, tako kot se to že dogaja v Veliki Britaniji. Če bo švedska vlada priznala ta sodišča, bo cilj – uvedba šeriatskega prava po vsej državi – kmalu dosežen.

 

Kot je dejala, že leta in leta opozarja, kaj je cilj muslimanskih priseljencev. Ob tem opozarja na starodavno lastnost švedske družbe – to je upiranje vsakovrstnemu nepotizmu, da ne bi prizadeli kvalificiranih članov družbe. Velika večina Švedov pa naivno verjamejo, da vsi priseljenci, ki pridejo na Švedsko, brez pomišljanja sprejmejo vrednote tamkajšnje družbe. In seveda ne opazijo, da se muslimani medtem že organizirajo v politične stranke, ki na Švedskem vse bolj pridobivajo vpliv.

Mona Walter je sicer nekdanja muslimanka iz Somalije. Na Švedsko se je priselila v devetdesetih letih, morala je tudi nositi hidžab in hoditi v mošejo. Kasneje se ji je uspelo izviti iz krempljev islama in se je spreobrnila v krščanstvo. Kot pravi, je nezadovoljna, ker ji švedski mediji nočejo prisluhniti ter ignorirajo njena opozorila, češ da so preveč zastrašujoča. Opozarja na to, da bo denimo Belgija v roku 12 let večinsko muslimanska, edina možnost za rešitev pa je izgon muslimanov s takšnimi cilji v njihovo domovino, torej v afriške države in Bližnji vzhod. Sicer bo kmalu prepozno.

Zadnje novice

Sorodne vsebine