11.2 C
Ljubljana
sobota, 25 maja, 2024

Nedopustno! Islamski center zbira denar za teroriste prek transakcijskega računa banke v Nemčiji

Islamski center Al-Mustafa v mestu Bremen na severu Nemčije javno in vsem na očeh zbira sredstva za teroristično džihadistično skupino Hezbolah v Libanonu, je sporočila nemška obveščevalna služba.

Nemška obveščevalna služba je zapisala: “Islamska skupnost – center Al-Mustafa podpira Hezbolah v Libanonu, še posebej z zbiranjem donacij.” Tako so jasno in glasno povedali, kaj počnejo “miroljubni” islamisti, ki so v zadnjih letih okupirali Nemčijo.

Hezbolah mnoge države uvrščajo na seznam terorističnih organizacij, med njimi so ZDA, Kanada, države članice t. i. Arabske lige, Nizozemska in Izrael, medtem ko Evropska unija Hezbolah opredeljuje kot “vojaško krilo teroristične skupine”, piše Jihad Watch.

Neverjetno, a spornega sponzoriranja teroristične džihadistične skupine sprva sploh ni odkrila nemška obveščevalna služba, temveč kar pošta, ki se je dokopala do bančnega računa šiitske organizacije – tega ima odprtega pri Sparkasee v Bremnu. Bremenska obveščevalna enota, ki je približno enakovredna Shin Betu (Izraelski varnostni organizaciji), pa je nato odkrila, da je v centru Al-Mustafa približno 60 podpornikov Hezbolaha. “Arabsko-šiitsko združenje deluje kot kontaktna točka za šiitske muslimane v Bremnu, še posebej tiste iz Libanona.” Koliko denarja jim je uspelo zbrati z donacijami, Nemčija sicer ni razkrila, prav tako ostaja nejasno, ali se borijo proti financiranju terorizma skupine Hezbolah v Nemčiji.

Medtem pa se je na spletni strani islamskega centra Al-Mustafa pojavila fotografija vsaj 10 majhnih otrok, ki so oblečeni v zeleno-rumeno kombinacijo (verjetno ni naključje, da je ravno to zaščitna barva libanonske teroristične skupine Hezbolah), na fotografiji pa je prikazana zastava Hezbolaha, na kateri je roka, ki drži AK-47 …

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine