4 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Na območju Ljubljane prijeli nov “šopek” Maročanov

Od včeraj do danes zjutraj so policisti Policijske uprave  Ljubljana  med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Ljubljane  izsledili  in  prijeli  devet tujcev (državljane Maroka), ki so nezakonito prestopili državno mejo.  Postopki policistov s tujci še niso zaključeni.

 

PU Novo mesto pa poroča, da so policisti med  opravljanjem  nalog  varovanja  državne meje v Tribučah izsledili in prijeli pet državljanov Maroka, tri državljane Alžirije in dva državljana Libije. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

 

………………

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine