12.5 C
Ljubljana
petek, 16 aprila, 2021

Muslimanski voditelji odkrito napovedujejo svetovno nadvlado islama

V teh prazničnih dnevih ni odveč spomniti, da se bodo v prihajajočem letu izvedle volitve za Evropski parlament. To bodo po vsem sodeč najpomembnejše volitve sploh, saj bo to verjetno zadnja možnost, da evropski volivci odpokličemo škodljivce, ki so sprejeli izdajalsko marakeško deklaracijo, katere cilj je preplaviti naš kontinent z migranti tretjega sveta.

Končni rezultat teh množičnih migracij bo popolno uničenje evropske civilizacije. Maja 2019 lahko torej volivci v članicah unije izvolijo poslance, zavezane ohranitvi naše družbe, vere, kulture in tradicij. Poslance, ki bodo odstopili od uničujoče marakeške pogodbe ter rešili naš kontinent pogube.

Globalistični migrantoljubci sicer preko servilnih medijev lažejo, češ, da nasprotniki migracij neosnovano širijo strah glede uničenja naše civilizacije. Lažejo, da bo s prihodom migrantov vsa Evropa zaživela v miroljubnem sožitju multikulturne utopije. Migrantoljubce na laž postavljajo kar muslimani sami. Na spletu je dostopen video, na katerem je kolaž izjav muslimanskih voditeljev – klerikov, politikov, učenjakov, terorističnih vodij -, ki prav vsi obljubljajo in napovedujejo muslimansko osvojitev Evrope pa tudi celotne zahodne civilizacije. Obljubljajo, da bodo Pariz, London, Rim, postali muslimanska »oporišča«. Kako bo šarija zavladala Franciji, Nemčiji, Veliki Britaniji, ZDA … Kako bo ves svet, z vsemi bogastvi, pripadel muslimanom, ki so do tega tako ali tako »upravičeni«. Nekateri napovedujejo maščevanje za spodletele poskuse osvajanj v preteklih stoletjih. Del muslimanskih voditeljev sicer napoveduje »mehko« različico osvojitve, z množičnim priseljevanjem in veliko rodnostjo, drugi pač napovedujejo osvojitev z orožjem. O kakršnemkoli multikulturnem sožitju ni seveda nikjer niti najmanjše omembe.

Sicer pa si lahko njihove napovedi tudi sami ogledate na videu:

https://www.youtube.com/watch?v=ZmGRshS0PAw    

Zadnje novice

Sorodne vsebine