9 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

Muslimanski fajončki so kmetici Matinais na Lampedusi zaklali in požrli piščance, koze, mačke in pse, pustili so le prašiče!

Gospa Matinais, kmetica na Lampedusi, se na videoposnetku pritožuje zaradi migrantov, ki protipravno taborijo na njeni zemlji. Ne le to, požrli so ji tudi vse živali z izjemo prašičev.

Italijanski otok Lampedusa v Sredozemlju je prav na sredi poti afriških migrantov, ki si želijo dokopati do bogate sociale v evropskih državah. Domačini na tem otoku že dolga leta trpijo in se pritožujejo, a za levičarsko italijansko vlado imajo migranti tretjega sveta prioriteto pred domačini.

Ena izmed prebivalk Lampeduse je tudi gospa Matinais, ki že od leta 1967 kmetuje na tem otoku. Migranti, ki prihajajo na otok, meni nič tebi nič taborijo na njeni zemlji. »Povsod puščajo svinjarijo«, pravi lastnca, » Za njimi ostajajo razbite steklenice, žimnice, vsakršne smeti.« A še huje je to, da so ji požrli vse živali. Piščance, koze, mačke in celo pse, slednje kar štiri, so migranti zaklali, odrli in spekli v svojem taboru. »Nimam več živali, ostali so le prašiči«, pravi kmetica.

Video https://rairfoundation.com/excrement-everywhere-italian-officials-ignore-womans-plea-to-remove-squatting-dog-eating-islamic-migrants-from-her-property-video/

Zadnje novice

Sorodne vsebine