4.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 18 oktobra, 2021

Migranti znova morili, tokrat v naši soseščini

Piše: Andrej Sekulović

Umor trinajstletnice pretresel Dunaj. Osumljenci so afganistanski prosilci za azil. Gre za še enega od mnogih okrutnih umorov, ki so posledica množičnih migracij. Kdaj bo Evropejcem prekipelo? Politična korektnost je od znotraj zastrupila evropske družbe.

Konec junija je našo sosedo Avstrijo pretresel grozljiv zločin. Gre za nov umor v nizu barbarskih zločinov migrantov, ki s pomočjo etnomazohističnih levičarjev in mednarodnih globalističnih elit prihajajo v Evropo. Tokrat je bila žrtev multikulturalizma le 13-letna deklica, ki so jo zverinsko ubili afganistanski migranti, policija pa sumi, da je bila pred tem tudi posiljena. O samem zločinu so sicer osrednji mediji le bežno poročali. Jasno je, da se je nenaraven multikulturen eksperiment, ki ga še naprej uresničuje večina političnega razreda, osrednjih medijev in drugih oblikovalcev javnega mnenja v Evropi, izkazal za popolni polom, ki pušča za seboj sledove krvi nedolžnih žrtev. Kljub temu, da omenjeni oblikovalci javnega mnenja in današnje do Evropejcev sovražno nastrojene elite ob takih grozodejstvih vedno znova kot papige ponavljajo, da gre za motene posameznike ter da pri teh zverinstvih dejstvo, da so storilci migranti ali njihovi potomci, ne igra nobene vloge, kažejo statistike in policijskih poročil drugače. Sorazmerno z uvozom »kulturne obogatitve« iz tretjega sveta, se zvišuje tudi stopnja kriminala. Ob tem je jasno, da so ravno tisti, ki zagovarjajo množične migracije tudi sami odgovorni za takšne zločine.

Grozljiv umor pretresel Dunaj

Zverinski umor 13-letne Leonie se je zgodil zadnji vikend junija v noči na soboto na Dunaju. Njeno truplo so našli mimoidoči, odvrženo na zelenici ob cesti v dunajski četrti Donaustadt. Leonie je bila v času njenega umora pod vplivom mamil. Bila naj bi močno pretepena in nato zadavljena, policija pa domneva, da so jo migranti preden so jo zadavili tudi posilili. S pomočjo prič je policija že v ponedeljek aretirala dva osumljenca, in sicer 18 in 16-letna Afganistanca, ki naj bi bila prosilca za azil. Kmalu so policisti izsledili tudi tretjega osumljenca, domnevajo pa da je bilo storilcev verjetno več. Leonie je svoj grozljivi konec dočakala v stanovanju 18-letnega Afganistanca, kamor naj bi jo zvabil najmlajši od osumljencev. V stanovanju naj bi sicer prebivali štirje migranti, včasih pa naj bi jih bilo tudi pet. To se sklada s policijskimi domnevami, da je šlo pravzaprav za štiri storilce. Najmlajši migrant se brani z molkom, 18- letnik pa zaenkrat zanika vpletenost v umor. Leonie je šla v stanovanje prostovoljno, kar po besedah policije pomeni, da je dva osumljenca že poznala. Ni pa znano kako je sploh pristala na Dunaju, glede na to, da je sicer iz mesta Tulln. Leonie so verjetno tako kot mnoge najstnike in najstnice danes celo življenje prepričevali v šoli in v medijih, da so migranti dobronamerni in prijazni tujci, ki si želijo le naše pomoči in možnosti za boljše življenje. Tako kot mnoga mlada dekleta pred njo je zato zaupala tujcem, kar ji je zapečatilo usodo. Prav tako pa se je treba vprašati kje so v tej nesrečni zgodbi starši in ali so tudi oni pod vplivom politične korektnosti svojo hčerko vzgajali v duhu »strpnosti«, zaradi česar je prostovoljno vstopila v migrantski brlog. Pa tudi kako to, da se lahko trinajstletnica brez nadzora staršev sredi noči znajde v drugem mestu.

Odgovornost družbe

Pri iskanju krivcev in vzrokov, ki pripeljejo do takšnih gnusnih zločinov, naletimo ponavadi na različne interpretacije. Najbolj razširjena interpretacija, ki jo širijo osrednji mediji, bruseljski demagogi, nevladniki in razni mavrični svečeniki egalitarizma je seveda ta, da gre za motene posameznike. Njihov zločin nima nobene povezave s tem, da gre za migrante, ki izhajajo iz kulturnega okolja v katerem so ženske velikokrat smatrane za manjvredne in jih je moralno opravičljivo tudi fizično »kaznovati«, kamenjati, in tako dalje. Prav tako naj njihovo dejanje ne bi bilo povezano s tem, da imajo drugačne prirojene etnične značilnosti. Sicer smo pri tem znova priča liberalno levičarski dvoličnosti, saj po drugi strani tisti, ki trdijo, da smo vsi enaki in da gre le za neuravnovešene posameznike, velikokrat govorijo, da moramo biti ravno zaradi kulturnih razlik bolj razumevajoči do migrantov. Po drugi strani drugi krivijo migrante same, saj postaja jasno, da sta naraščajoči trk civilizacij in migrantsko nasilje posledica nekompatibilnosti različnih etnokulturnih značilnosti. Vendar pa za tovrstne zločine ne smemo kriviti le migrantov, saj nosijo največjo odgovornost tisti, ki odpirajo naše meje in vabijo migrante v Evropo. Tako politiki, kot nevladniki, osrednji mediji in razni soroševci. Ravno zato ob takšnih zločinih širijo narativo, da gre le za motene posameznike, da bi si tako oprali roke, ki so zamazane s krvjo vseh nedolžnih žrtev podivjanih migrantov in teroristov. Osrednji mediji in zabavna industrija onesnažujejo ne le mlade ume, temveč tudi možgane njihovih staršev z zlaganimi idejami multikulturalizma in bele krivde, zaradi katere se starši čutijo svoje otroke dolžni učiti, da naj bodo dobrosrčni do migrantov. Zahodne družbe so okužene do te mere z belo krivdo in z lažjo o »kulturni obogatitvi«, da se otrok ne vzgaja več odgovorno, temveč se jih vzgaja v skladu s politično korektnostjo. Dokler se družba ne bo soočila z dejstvom, da ne gre le za nekakšne naključne zločine in dokler si bo zatiskala oči pred statistikami, ter ne bo pripravljena sprejeti odgovornosti do svojih prednikov in potomcev, ker bi bilo to politično nekorektno, se bodo takšne grozote žal dogajale še naprej.

Zaostrovanje azilne politike?

Krvavi umor Leonie je sicer znova sprožil perečo razpravo o množičnih migracijah v avstrijski javnosti. Avstrijska zvezna ministrica za Evropsko unijo in ustavo v Uradu zveznega kanclerja Karoline Edtstadler je napovedala, da se bo z različnimi strokovnjaki posvetovala o tem kako oceniti kateri migranti so sploh primerni za »integracijo« v avstrijsko družbo. Pravosodna ministrica iz vrst zelenih, Alma Zadić, pa je takšne možne ukrepe že kritizirala. Kljub temu je Ljudska stranka že napovedala poostritve za prosilce za azil, kancler Kurz pa je dejal, da v času svojega mandata ne misli olajšati azilnega zakona.

Kdaj bo dovolj?

Ne glede na to se soočamo v celi Evropi s težavami, ki jih določena zaostrovanja morda lahko malce ohromijo, ne morejo pa jih ustaviti. Moramo se vprašati kdaj bo dovolj, kaj se mora zgoditi, da se bo Evropa prebudila? Vladajo nam elite, ki so sovražno nastrojene do Evropejcev, njihovi glavni predstavniki pa so etnomazohistični levičarji, ki jim ni mar ne žrtev, ne svojega naroda. Primer tega etnomazohizma smo lahko videli leta 2016, ko je 17-letni migrant, prav tako Afganistanec, v Nemčiji posilil in ubil 19-letno Mario Ladenburger, hči uslužbenca Evropske komisije Clemensa Ladenburgerja. Maria je bila sicer prostovoljka v migrantskem centru, njen oče pa je že v njeni osmrtnici pozval sokrajane naj namesto, da kupijo pogrebno cvetje, denar raje donirajo za razne humanitarne projekte, med drugim tudi za lokalne projekte v namestitvenem migrantskem centru. Gre le za še enega od mnogih umorov, ki se ne bi zgodili, če bruseljske elite ne bi odprle vrat Evrope množičnim migracijam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine