16.1 C
Ljubljana
petek, 22 septembra, 2023

Med migranti tokrat državljanka Irana

Piše: C. R.

Črnomaljski policisti so v bližini naselja Pribinci prijeli dvanajst državljanov Afganistana, ki so v Slovenijo prišli zven mejnih prehodov. Nekaj po drugi uri popoldne so jih pri Žuničih prijeli še deset. V noči iz ponedeljka na torek so pri Tribučah prav tako prijeli deset državljanov Afganistana.

Brežiški policisti so popoldne v okolici naselja Rigonce prijeli državljanko Irana. Postopki s tujci še niso zaključeni.

Med  23.  8.  2021,  od  6.  ure  in  24.  8. 2021, do 6. ure, so policisti Policijske uprave  Ljubljana med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Ljubljane izsledili in prijeli 2 tujca (drž. Maroka in Sudana), ki sta nezakonito prestopila državno mejo. Postopki s tujcema še potekajo.

Policisti PP Gorišnica so včeraj popoldne obravnavali državljana Francije in Kosova, ki sta  nedovoljeno prestopila državno mejo med Hrvaško in Slovenijo na mestu, kjer ni mejnega prehoda, za to pa nista imela ustreznih dovoljenj. Državljana Kosova so predali hrvaškim varnostnim organom.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine