15.4 C
Ljubljana
sreda, 27 septembra, 2023

Maroški migranti zagrešili ogabna posilstva, glavni španski mediji pa o tem molčijo

V Španiji je prišlo do porasta vsakovrstnega kriminala in posilstev, vendar pa glavni mediji o tem ne poročajo, še toliko manj pa državna televizija, ki je zdaj pod kontrolo vladne levičarske socialistične stranke ter skrajno leve strnake Podemos.

Voice of Europe navaja nekaj zločinov, ki so se zgodili v zdanjih dnevih in o katerih veliki španski mediji molčijo:

Osemindvajsetega julija sta dva maroška migranta posilila sedemnajstletnico v mestu Pilar de la Horadada  v provinci Alicante.

Prvega avgusta so prijeli 25-letnega Maročana, ki je oropal in posilil 74-letno britansko turistko v Valenciji.

Petega avgusta so v Tudeli na severovzhodu Španije prijeli tri Maročane, ki so na letnem semnju posilili mladoletnico.

Osmega avgusta sta bila dva mlada Maročana, eden izmed njiju je ilegalni migrant, aretirana zaradi posilstva in izživljanja nad mlado britansko turistko na otoku Tenerife.

Devetega avgusta je 38- letni Maročan v baru na Ibizi grozil gostom lokala, češ, da jih bo vse postrelil. Ko ga je policija prijela, so pri njem našli pištolo in 1500 tabletk ekstazija.

Istega dne so na Menorki prijeli 51-letnega Maročana, ki je masturbiral pred štirimi najstnicami, starimi od 14 do 15 let.

Teh nekaj omenjenih primerov prikazuje porast spolnih napadov, ki so posledica odpiranja španskih meja, za kar je odgovorna nova levičarska vlada. Seveda pa obstaja še več drugih problemov, ki so posledice odprtja španskih meja, med drugim porast trgovine z mamili, prostitucija in nenazadnje terristične grožnje, poroča Voice of Europe.

Seveda je imela Španija zaradi severnoafriške migracije probleme že pred tem, vendar pa zaradi potez nove levičarske vlade kaže, da bo po situacija v Španiji najverjetneje v kratkem popolnoma ušla izpod nadzora.

Vir: Voice of Europe

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine