2.5 C
Ljubljana
nedelja, 28 novembra, 2021

Lobiji dosegli izbris posnetka aretacije nasilnih migrantov v Škofji Loki, ki je dosegel 400 tisoč ogledov, policijsko enoto pa preiskuje notranja zaščita!

»TIRANIJA! Tega ni niti v Severni Koreji. Lobiji so dosegli, da se je moja objava, ki je v manj kot 24 urah presegla 400 tisoč pregledov, izbrisala. Policijsko enoto, ki je obravnavala neljubi dogodek, pa preiskuje notranja zaščita«, je le dan po objavi videoposnetka aretacije migrantov, ki so brez razloga napadli obiskovalce prireditve v Škofji Loki, na družabnem omrežju Facebook zapisal kranjski mestni svetnik in podpredsednik SNS Zoran Stevanović. Po njegovem mnenju gre za nedemokratično ravnanje, ki vzbuja skrb.

 

»Trije migranti so brez kakršnega koli razloga napadli obiskovalce prireditve in nekaj vpili v arabščini. Varnostniki so enega obvladali in vklenili, dva sta zbežala pred prihodom policije,« je Zoran Stevanović, mestni svetnik MO Kranj in podpredsednik Slovenske nacionalne stranke, v sredo zapisal na svojem Facebook profilu in objavil posnetek dogajanja, ki je potekalo 26. junija na škofjeloškem gradu.

Oglejte si še: Sedaj napadajo že v Škofji Loki! Kranjski svetnik na Facebooku objavil posnetek aretacije sirskih migrantov, ki so napadli obiskovalce prireditve!

Facebook dokaz o aretaciji migrantov umaknil

Še isti dan je Facebook dokaz o aretaciji migrantov umaknil, ker naj bi »kršil standarde skupnosti«. Stevanović je pretirani ukrep označil za tiranijo, ki se ne bi zgodila niti v Severni Koreji. »Lobiji so dosegli, da se je moja objava, ki je v manj kot 24 urah presegla 400 tisoč pregledov, izbrisala. Policijsko enoto, ki je obravnavala neljubi dogodek, pa preiskuje notranja zaščita,« je na družabnem omrežju Facebook zapisal kranjski mestni svetnik in podpredsednik SNS Zoran Stevanović. 

Grožnje, pritiski in spotikanja v policiji in vojski

Kranjski mestni svetnik je incident primerjal z izkušnjami, ko so se nanj obračali ubogi vojaki, ki so mu naznanjali nepravilnosti, pa jih je preiskovala vojaška obveščevalna služba. »Podobno je bilo, ko so se name obračali profesionalni gasilci. In pri vsakem drugem primeru je tako. Dejstvo, da me prosijo za pomoč najmočnejše državne službe, pove vse o državi. Grožnje, pritiski in spotikanja se mi sicer zdijo smešni. Vzbujajo pa skrb, ker to enostavno ni normalno v demokratični državi. Četudi je cel aparat na njihovi strani, se bojijo. In prav je tako, ker je kepa krenila po hribu navzdol. Samo še veča se in ruši vse pred sabo. Zatorej politični kriminalci, skorumpiranci in pritlehneži, bojte se nas. Vstajamo! Pomagajte nam, ljudje, tako da delite to objavo, da se ljudje zavejo resnosti situacije v Sloveniji.«

Zadnje novice

Sorodne vsebine