5.5 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Kriminalna dejanja migrantov se kar vrstijo: Skupina Turkov brutalno napadla štiri policiste, trije mladoletniki pa so se znesli nad upokojenkama

Število kriminalnih dejanj, izvršenih s strani migrantov, v Nemčiji še naprej strmo narašča. Minulo soboto je tako skupina Turkov napadla štiri policiste. Ob tem je ta vikend v Nemčiji prišlo tudi do napada treh mladoletnih ilegalnih migrantov na starejši upokojenki, ki so ju obenem še oropali.

 

Dogajanje v Nemčiji nedvoumno dokazuje, da integracija številnih migrantov v tamkajšnjo družbo nikakor ni uspela. To dokazujejo že samo najnovejši dogodki, ki so pretresljivi, saj jasno potrjujejo nasilje številnih tujerodnih prišlekov. Minuli vikend je namreč po poročanju spletnega portala Voice of Europe do hujših napadov prišlo tako v kraju Hamm v Vestfaliji kot tudi v mestu Mönchengladbach v bližini Düsseldorfa in nizozemske meje.

V Hammu je štiri policiste, ki niso bili na službeni dolžnosti, napadla večja skupina Turkov, v kateri je bilo vsaj 10 do 15 oseb. V incidentu sta jo dva izmed varuhov pregona hudo skupila. Eden je utrpel poškodbe trebuha, drugi pa pretres možganov. Še dva policista sta bila lažje poškodovana. Dogodek je že ostro obsodil notranji minister v Severnem Porenju-Vestfaliji Herbert Reul iz vrst CDU. “Vse podrobnosti napada še niso znane, počakati moramo na rezultat preiskave. Ne glede na to je treba napad na štiri policiste najstrožje obsoditi,” je povedal Reul.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine