9.1 C
Ljubljana
sobota, 10 aprila, 2021

Kenijski migrant na Švedskem za posilstvo 92-letne invalidke dobil zgolj 3 mesece zapora; deportati ga ne morejo

28-letni afriški migrant je na božični večer posilil 92-letno upokojenko. Ko so ga spustili na prostost, je takoj posili invalidko. Za to dejanje so ga obsodili na pičle tri mesece zapora. Čeprav ima za sabo že več spolnih zločinov, pa ga Švedi ne mislijo deportirati, saj ima uradno švedski potni list, zaradi česar švedska zakonodaja onemogoča deportacijo.

Kenijec, ki se je na Švedsko priselil leta 1998, je serijski spolni kriminalec. Junija 2014 so ga po poročanju Voice of Europe obsodili na šestletno zaporno kazen zaradi dveh posilstev. Ena od žrtev je bila 92-letna starka iz Törebode. Žrtev je bila vaginalno in analno posiljena na božični večer.

Takrat so ga zaradi napada in posilstva še ene ženske v mestu Bomhus obsodili na vsega šest let zaporne kazni. A po vsega štirih letih so ga izpustili na prostost, kjer naj bi odslužil še preostali dve leti pogojne kazni. Tako se je kaj hitro uspela pokazati tudi famozna učinkovitost prevzgoje švedskega zapornega sistema. Čim je bil migrant spuščen na prostost, se je vrnil k posiljevanju. Samo tri dni, odkar je prišel iz zapora, je posilil invalidko ter kazal svoje genitalije dvema 13-letnima deklicama.

Za novo posilstvo samo 3 mesece zaporne kazni

Zaradi tega novega posilstva in razkazovanja so ga obosili na zgolj tri mesece zapora. Ravno tako pa ga ne mislijo deportirati iz države, saj ima švedski potni list. Samo vprašanje časa je, kako dolgo bodo Švedinje varne pred tako živaljo naslednjič, ko bo spuščena na prostost. Žalostna realnost je, da so ženske na Švedskem prepuščene same sebi.

Zadnje novice

Sorodne vsebine