9.2 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Jedilnice spremenili v spalnice v azilnem domu; vse kaže na to, da večina ne prihaja z vojnih območij!

Levičarji si zatiskajo oči ali pa si nočejo priznati (da so storili napako), da ogromno migrantov le izkorišča odprto evropsko politiko. A o tem mediji ne bodo pisali in levičarski politiki o tem ne bodo govorili, bodo pa igrali na čustveno noto ljudi in jim manipulativno vsiljevali mišljenje, da vsi ti ljudje bežijo z vojnih območjih.

Nekateri seveda res, večina migrantov, s katerimi se Evropa sedaj sooča, pa nima nikakršnih povezav z vojno. To dokazujejo tudi policijska poročila, ki medijskim hišam (nekatere se jih odločijo objaviti, nekatere seveda ne) vsakodnevno poročajo tudi o tem, koliko migrantov je prečkalo slovenske meje in iz katerih držav naj bi prihajali. Zadnje takšno poročilo dokazuje zgoraj napisano, saj so v Gruškovju odkrili štiri polnoletne državljane Bangladeša, kjer ni vojne, skrite med tovorom. In glede na to, da so azilni domovi prepolni (kar dokazuje spodnji video), saj jedilnice spreminjajo v spalnice, je očitno, da je azilantov v Sloveniji več, kot navajajo uradni viri. Vprašanje pa je tudi, ali res vsi ti prihajajo z vojnih območij, da potrebujejo mednarodno zaščito.

Iz policijske postaje mejne policije Gruškovje so sporočili, da so v četrtek, 26. julija, nekaj po 23. uri na vstopu v državo opravili mejno kontrolo tovornega vozila turških registrskih oznak, ki ga je vozil turški voznik. “Kontrolo smo opravili v skladu s schengenskim zakonikom in schengenskim katalogom. Pri tem pa smo v polpriklopniku odkrili štiri polnoletne državljane Bangladeša, skrite med tovorom. Ti so v polpriklopnik vstopili medtem, ko je voznik opravljal zakonsko predpisan počitek na počivališču Plitvice na Hrvaškem, in sicer tako, da so na stropu polpriklopnika prerezali zaščitno ponjavo, vstopili v polpriklopnik in s plastičnimi zategami zašili ponjavo in tako poskušali prikriti svoj vstop. Policisti so tujce po končanem postopku vrnili v Republiko Hrvaško.”

Migranti, skriti v tovornjaku. (Foto: PMP Gruškovje)

V Bangladešu vojna?

Da je Bangladeš daleč od držav, kjer so vojna območja (Sirija, Afganistan …), je razvidno iz zemljevida, res pa je, da leži poleg države Mjanmar (Burma), iz katere pripadniki muslimanske manjšine, Rohingejci, bežijo v Bangladeš. Tako je ta država dejansko pribežališče migrantov iz bližnje države, vseeno pa v Sloveniji zabeležijo veliko število migrantov ravno iz Bangladeša. Zakaj torej prihajajo, je jasno, saj se je glas o odprti evropski politiki razširil po vsem svetu.

Azilni domovi pokajo po šivih

In glede na to, da ilegalni migranti prihajajo brez dokumentov, jim ni težko prijaviti (v želji po odobritvi prošnje), da prihajajo na primer iz Sirije ali kakšne druge države, kjer so vojna območja. Tako se zlahka polnijo azilni domovi, kjer niti ni več prostora za vse migrante, zato so v enem od njih jedilnico preuredili kar v spalnico in tako “prepolnili” kapaciteto, ki jo zmore azilni dom (VIDEO). Očitno je, da je azilantov v Sloveniji več, kot navajajo uradni viri, vprašanje pa je tudi, ali res vsi ti prihajajo z vojnih območij, da potrebujejo mednarodno zaščito, ali pa so ekonomski migranti.

A.B./Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine