10.9 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Izbira barve, v katero so prebarvali klopico, najbrž ni naključna. So med ilegalci v Sloveniji privrženci teroristične skupine Hezbolah?

Širjenje zahrbtne islamske in migrantske propagande je vedno bolj intenzivno. To potrjuje fotografija klopce na Petrolovi črpalki Log ob primorski avtocesti, na kateri je zapis, da so za njeno postavitev zaslužni “prosilci za azil in begunci skupaj s slovensko filantropijo”.

Rumeno-zeleno klopco z napisom “Za vaš udoben počitek so poskrbeli prosilci za azil in begunci skupaj s slovensko filantropijo” je opazil naš bralec, ki je bil povsem ogorčen nad zahrbtno propagando, in to na mestu, kjer je ogromen pretok ljudi.

Ob tem se poraja vprašanje, ali je barvna kombinacija izbrana naključno ali ne, je pa dejstvo, da je rumeno-zelena kombinacija barv značilna za teroristično skupino Hezbolah.

Očitno pri nas ne gre mimo islamsko migrantske propagande, ta pa se sedaj celo tako prilagaja, da se usmerja tja, kjer je največji tok ljudi, da bi se ti ljudem morebiti zasmilili in da bi pri njih morebiti vzbudili občutek hvaležnosti za postavitev klopce.

Foto: Bralec Nova24TV

Glede na uradna poročila se proti nam valijo vedno večje mase nezakonitih migrantov, ki si na vsak način želijo dokopati do brezskrbnega načina življenja na račun denarja slovenskih davkoplačevalk in davkoplačevalcev. Ob tem pa Sorosovemu načrtu zvesto sledijo tudi levičarske nevladne organizacije in muslimanske skupnosti, ki izkoristijo vsako priložnost za promocijo islama in migrantov.

H. M.

Zadnje novice

Sorodne vsebine