9 C
Ljubljana
sobota, 1 aprila, 2023

Islamske želje po Rimu: Prihod ilegalnih islamskih migrantov eksistencialna grožnja za Evropo

Rim bo postal del islamskega kalifata. To je bilo sporočilo propagandnih videoposnetkov Islamske države, ki so zaokrožili po svetu pred tremi leti. Od takrat je ISIS na begu, medtem ko Rim še stoji. Če pa je ISIS poražen, pa so njihove lovke segle tudi v Evropo, teroristični napadi te dni na božične sejme pa so žalostna realnost.

Rim naj bi po islamskem izročilu veljal za četrto sveto mesto islama in kot tak začetek, od koder se bo razširil islam v Evropo. Pred leti so na ta dogodek aludirali tudi pripadinki ISIS, ki so po spletu širili propagande videoposnetke, v katerih nad Vatikanom plapola črna zastava Islamske države, medtem ko Kolosej zajamejo plameni, ki jih pogasi šele morje krvi.

Ko se je francoski intelektualec Roger Garaudy leta 1986 spreobrnil v islam, je napovedoval, da bo prinesel islam v Rim. Če je od njegovih napovedi ostalo bolj malo realiziranega, pa je svoje prinesla migrantska kriza.

Islamska tradicija si lasti Rim
V islamski tradiciji namreč prevladuje prepričanje, da kakor je padel Konstantinopel leta 1453, tako bo padel tudi Rim. Treba je priznati, da si muslimani za padec Rima prizadevajo že več kot tisoč let. Tako so islamski plenilci že leta 846 vdrli v Rim, izropali baziliko svetega Petra in svetega Pavla ter oskrunili grobove. Pri svojem plenjenju so napadli tudi Neapelj, Capuo, Kalabrijo, Sardinijo in uničili samostan Montecassino.

V zadnjih letih nekaj podobnega v nekoliko bolj kaotični izvedbi počnejo tudi ilegalni migranti. A tokrat ne gre samo za plenjenje. Tokrat gre za invazijo, in muslimanski migranti, ki pridejo v Evropo nimajo nobenih načrtov, da bi se vrnili v svoje domovine.

Prihod migrantov eksistencialno vprašanje
Medtem ko se Evropa ukvarja z najbolj nepotrebnimi problemi, ki si jih izmišljuje na dnevni bazi, pa kakor piše Israel National News zanemarja eksistencialno grožnjo, ki jo predstavlja vdor horde ilegalnim muslimanskih migrantov. In kakor so to uspeli z drugim Rimom, tako si želi islam pokoriti tudi prvi Rim in Moskvo, ki velja za tretji Rim.

Ivan Šokić/Nova24

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine