5.9 C
Ljubljana
četrtek, 30 marca, 2023

Ilegalni tunizijski migrant na ulici sredi belega dne posilil angleško turistko

Piše: Ivan Šokić

Francoski organi pregona so aretirali ilegalnega tunizijskega migranta, ki je sredi belega dne na ulici v Nici posilil angleško turistko. Do aretacije je prišlo eno uro po nagnusnem dejanju.

Tožilstvo v Nici je sporočilo, da je leta 1996 rojeni tunizijski ilegalni migrant bil aretiran v sredo, 11. Maja, potem ko je v pristanišču v Nici posilil angleško turistko. Tunizijec je v Francijo prispel pred kratkim iz italijanskega otoka Lampedusa, ki je priljubljena destinacija ilegalnih migrantov.

Tunizijski migrant je Angležinjo zasledoval iz Place Garibaldi in jo napadel v sosednji ulici. Policija je s pomočjo informacij o poti, po kateri se je sprehajala Angležinja in posnetkih nadzornih kamer uspela odkriti po kateri poti je po posilstvu pobegnil Tunizijec. Policija je kriminalca aretirala medtem, ko je s kamnom razbijal okno parkiranega vozila v katerega je po vsem sodeč želel vdreti.

Po trditvah policije naj bi ga našli v pod vplivom narkotikov. Francija se sicer sooča z dramatičnim poskokom v številu prijavljenih posilstev in spolnih napadov v zadnjih letih. Podobne težave imajo tudi v Nemčiji, Finski, Švedski in Italiji. Medtem, ko levica vztraja, da je to dober znak, saj žrtve posilstva končno prijavijo zločin, policija konstantno opravičuje dejanja ilegalcev z mamili in psihičnimi težavami, nihče pa ne poskrbi, da ti ilegalni kriminalci v Evropo sploh ne bi stopili.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine