29.2 C
Ljubljana
sreda, 16 junija, 2021

Ilegalni migranti so se v središču mesta klali z noži

Včeraj popoldne se je v središču Trsta, na trgu Svobode, zgodil oborožen nasilni obračun med približno 10. migranti. Po glasnem prerekanju, najprej v bližnjem parku, nato pa še pred lokalom, je vroče besede okajenih migrantov kmalu zamenjalo hladno orožje.

 

Po hitrem posredovanju policije, so reševalci v bolnišnično oskrbo zaradi težkih vbodnih ran odpeljali tri Iračane. Sled za preostalimi nasilneži se je pred prihodom policije porazgubila.

Problemi z migranti v Trstu vse večji

Poročali smo že o migrantski problematiki na trgu Svobode, kjer je policija iz parka preganjala tam pohajkujoče migrante. Včeraj pa se je na trgu zgodil nov incident med migranti, ki se je najprej začel z verbalnimi napadi.

Skupina približno 10. migrantov se je najprej zadrževala v parku, okoli 4:30 ure pa je med njimi izbruhnil vroč prepir. Prepir se je kmalu iz parka premaknil pred bližnji bar, kjer so nekateri migranti, v alkoholiziranem stanju začeli postajati vse bolj nasilni.

Po zraku so sredi prepira zleteli pepelniki in steklenice, kmalu pa se je začel tudi oborožen spopad med migranti. Obračun se je končal zelo krvavo, kar si lahko ogledate tudi na posnetku, katerega so na kraju dogajanja posneli novinarji Il Piccola.

Po obračunu je posredovalo približno 12 patrulj italijanske policije, na kraj pa so prispele tudi reševalne enote za ranjene Iračane.

VEČ O TEM TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine