12.2 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Ilegalci na meji med Srbijo in Madžarsko na roke kopali tunel. Ali gre za nevedneže ali pa popolne debile, saj Madžarska ilegalcev ne sprejema

Ali gre za popolne migrantske debile ali pa samo za nevedne migrante, medije ne poročajo. Težko si namreč razložimo, da so ilegalci na meji med Srbijo in Madžarsko skopali tunel, da bi prišli v državo, ki je zelo jasno povedala, da ne bo sprejela ilegalnih migrantov.

Portal Avaz poroča, da je madžarska policija našla 44 ilegalnih migrantov, ki so skopali tunel pod mejo s Srbijo. Prvi predor pri kraju Asotthalom je bil dolg 34 metrov, drugi pri kraju Csikeria pa 21,7 metra. Madžarska policija poroča, da se nikomur ni uspelo prebiti v državo.

Predora sta bila izkopana ročno, nista imela podpornih stebrov, tako da so lahko ilegalci srečni, da jih zemlja ni pokopala pod seboj. Od kdo so prišli migranti, madžarska policija ni navedla. Je pa sporočila, da se v zadnjem času na Madžarsko znova skuša prebiti več ljudi. A jim ne uspeva, ker imajo Madžari svojo meje močno zastraženo.

Madžarska je po leto 2015, ko je bil eden od vrhuncev navala migrantov v Evropo, na meji zgradila bodečo žico. Tudi zato Madžari danes živijo mirno življenje, brez nadlegovanja nadležnih in nasilnih migrantov.

Zadnje novice

Sorodne vsebine