30.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 21 junija, 2021

Ilegalce zalotili tako na tovornjaku kot v gozdu; vrnili jih bodo na Hrvaško

Na  mejni prehod Obrežje je na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila  srbskih  registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in pregled  vozila  in  med tovorom našli tri državljane Afganistana, ki so se skriti med tovorom poskušali izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v  Slovenijo.  Tujce so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

 

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju kraja Balkovci  (PP  Črnomelj)  in  Kostanjevice  na Krki (PP Krško) izsledili in prijeli pet državljanov Maroka in državljana Palestine. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

Tudi PU Ljubljana je sporočila, da so policisti Policijske uprave Ljubljana med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Ljubljane od včeraj do danes zjutraj izsledili in prijeli devet tujcev (državljanov Maroka in Afganistana), ki so nezakonito prestopili državno mejo. Postopki policistov s tujci še niso zaključeni.

 

……………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine