24.8 C
Ljubljana
torek, 3 avgusta, 2021

(EKSKLUZIVNO) Podrobnosti, kako so ilegalni migranti v Beli krajini ugrabili domačina Mirka: Vse je bilo dobro organizirano, migranti so imeli slovenska vodnika, ki sta se izdajala za arheologa!

»Vse je bilo dobro organizirano, migranti so imeli dva slovenska vodnika (par), ki sta se izdajala za arheologa. Tako sta pristopila k njemu in si ogledala okoliščine,« pravi o današnji srhljivki, ko so ilegalni migranti ugrabili 80-letnega Mirka Moravca, domačinka.

Poročali smo, da so štirje ilegalni migranti, ki so nezakonito prestopili hrvaško-slovensko mejo, danes v Beli krajini ugrabili domačina (80-letnega Mirka Moravca), ko je ta delal v vinogradu (več TUKAJ).

Domačinka je za revijo Demokracija povedala:

»Vse je bilo dobro organizirano, migranti so imeli dva slovenska vodnika (par), ki sta se izdajala za arheologa. Tako sta pristopila k njemu in si ogledala okoliščine. Eden od vaščanov si je (tako pravijo) zapisal registrsko od teh dveh ´arheologov´. Povedal jo je policiji.«

Dejala je še, da policija že ves večer preiskuje ugrabitev, da pa jo zanima, ali bo policija podrobno pojasnila dogodek in kako bo medijski mainstream o dogodku poročal.

Zadnje novice

Sorodne vsebine