22.9 C
Ljubljana
sobota, 31 julija, 2021

(EKSKLUZIVNO – FOTO+VIDEO) Oglejte si videoposnetek akcije policije, vojske in gasilcev v Dobovi, kjer so v vagonih našli okoli 50 migrantov!

Ekskluzivno objavljamo včerajšnje dogajanje na železniški postaji v Dobovi. Na videoposnetku in na fotografijah lahko opazite gasilce, policiste in vojake, ki so v lesenih zabojih odkrili  okoli 50 migrantov. V lesenih zabojih so bili nasuti z glineno zmesjo. Naši viri pa dodajajo, da naj bi za odkritimi ilegalnimi migranti Srbi, kjer glineno zmes tudi natovarjajo in svoj posel izkoriščajo za tihotapljenje ilegalnih migrantov. Vprašanja smo poslali tudi na policijo, da nam pojasnijo dogodke.

 

Na železniški postaji v Dobovi so policisti, vojaki in gasilci v lesenih zabojih na dobovški železniški postaji odkrili okoli petdeset skritih ilegalnih migrantov. Vsi so bili nasuti z glineno zmesjo. Naši viri pa nam še poročajo, da bi za njimi lahko stala tihotapska združba iz Srbije. Verjetnost je tolikšna večja, saj prav ljudje iz Srbije natovarjajo tovor. Vprašanja smo poslali tudi na policijsko postajo Novo mesto
 
Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine