18.3 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

Brutalno: muslimani v Franciji kričali islamistične parole in napadli policijsko postajo!

Necivilizirani muslimanski imigranti postajajo vse bolj predrzni, iz Francije namreč poročajo o napadu na policijsko postajo, kamor so izstreljevali projektile in metali opeke, napad pa se je po pol ure umiril šele po uporabi solzivca.

 

Kar petnajst francoskih muslimanov se je prejšnji teden spravilo na policijsko postajo v francoskem Rouenu, tam pa so grdo žalili policiste, ki so prišli branit poslopje. Necivilizirani razgrajači so v poslopje izstreljevali projektile in metali opeke, dva stražarja pa sta sprva skušala zaščititi prizorišče s ščiti. Napad se je pričel ob dveh zjutraj, ko je mesto še spalo.

Napad se je umiril šele po uporabi solzivca
Necivilizirani napadalci so bili zelo odločeni vstopiti v policijsko postajo, napad je trajal skoraj pol ure, in to tako na zaposlene kot na samo stavbo. Potem ko je policija uporabila solzivec, se je situacija umirila, končen izid dogodka pa predstavljajo tri poškodovana okna in poškodovano vozilo.

Migranti v Morii, Grčija (Vir: Twitter)

Med napadom kričali “Allahu akbar”
Med napadom naj bi se po poročanju Jihadwatcha slišalo kričanje “Allahu akbar” in “Pridite ven, požgali vas bomo”. Na kraju je bilo po napadu najdeno kar 115 projektilov, očividci pa pripovedujejo o izstreljenih pirotehničnih sredstvih vseh barv.

Zadnje novice

Sorodne vsebine