22.5 C
Ljubljana
sobota, 30 septembra, 2023

Bolno na kvadrat: 28-letni migrant spolno nadlegoval upokojenki, stari 74 in 91 let!

Saj ni res, pa je. Oskrbnik arabskih korenin v domu za ostarele je bil obtožen spolnega nadlegovanja, potem ko je dve upokojenki po telefonu pozival, da naj imata z njim spolne odnose, navaja švedski Fria Tider. Najbolj bolno pa je, da gre za moškega, starega 28 let, ki je pred tem delal v domu za upokojence, sedaj pa študira, da bi lahko poučeval otroke.

Nadlegovanje 74-letne in 91-letne upokojenke s strani 28-letnika se je dogajalo januarja letos. Sprva je ta poklical 74-letnico in ji dejal, da se je popoldan že zapletel z njeno sosedo in poskrbel, da je doživela nekaj orgazmov. Nato pa je vprašal, ali si želi enako. “Ne želiš imeti spolnega odnosa z mano?” je vprašal, ko ga je zgrožena upokojenka vprašala, ali lahko še enkrat ponovi povedano, saj preprosto ni mogla verjeti, kaj sliši.

Po neuspelem poskusu se je spravil še nad 91-letnico in ji pojasnil, da si želi sesati njene prsi, in ji ponudil denar za spolne usluge. Nič čudnega ni, da sta obe žrtvi po telefonskem pogovoru z nadlegovalcem postali prestrašeni. Kljub temu da ju je ta nadlegoval prek skrite številke, je policija kmalu ugotovila identiteto moškega.

Migrant želi sedaj poučevati otroke
Sodnik okrožnega sodišča Linkoping je moškega kaznoval zaradi dveh primerov spolnega nadlegovanja. Plačati mora globo v višini 6000 švedskih kron, kar znaša okoli 580 evrov, enaka zneska pa bo ta moral plačati tudi žrtvama. Omenjeni migrant, ki je prej živel v Motalinu in delal v tamkajšnjih domovih za upokojence, danes študira, da bi postal učitelj.

N. Ž./Nova24TV

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine