18.8 C
Ljubljana
sobota, 10 junija, 2023

Bolano! Afriški migrant, ki je zlorabil štiri dečke v Franciji, zatrdil, da je to nekaj povsem običajnega!

Migranti se odlično “integrirajo” v družbo. To dokazuje primer 33-letnega migranta s sudanskim državljanstvom, ki je bil 6. avgusta obtožen posilstva štirih najstnikov, poroča francoski lokalni medij L’avenir de l’Artois

 

Sudanski migrant in štirje najstniki živijo v istem predelu mesta Sallaumines na severu Francije. Fantje, stari med 12 in 13 let, navajajo, da jih je moški pod pretvezo povabil na pijačo v svojo hišo in nato začel z nanašanjem mazila na njihove intimne predele.

Počel naj ne bi nič slabega
Migrant je dečke pričel poljubljati po intimnih predelih in jih prisilil, da začnejo isto delati tudi sami. Po prepričanju obtoženega, ki se je na sodišču zaradi neznanja francoščine branil s pomočjo tolmača, naj ne bi delal ničesar slabega. Pojasnil je, da je z vtiranjem mazila v njihove intimne predele fantke poskušal le ozdraviti. Obtoženi je dejal, da ima s tovrstno obliko zdravljenja veliko izkušenj, ob tem pa poudaril, da gre za povsem običajno prakso v Sudanu.

Sodišče, ki se je odločilo za sojenje za zaprtimi vrati, je odločilo, da bo naslednja obravnava na sporedu 3. septembra.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine