-3.1 C
Ljubljana
četrtek, 2 februarja, 2023

Ali si želite takšne slovenske ulice? Migranti spreminjajo evropska mesta v prava bojišča!

Premalo dosežejo javnost takšni posnetki iz drugih evropskih mest, ob katerih lahko samo rečemo: “Hvala Bogu, da ni še pri nas tako hudo,” a kaj kmalu lahko postane, saj vsakodnevno prihajajo v Slovenijo novi migranti, za katere večina Slovencev sploh ne ve. Le minuli vikend je Slovenija postala “bogatejša” za novih 59 migrantov, ki so prišli čez Belo krajino in Primorsko. Ne zavedamo se, kaj je njihov višji pomen, islamska ideologija. Svet delijo na Dar al-islam, kar pomeni hiša islama, ter Dar al-harb ali z drugimi besedami hiša vojne. Države, v katerih ne vlada šeriatsko pravo, spadajo pod hišo vojne, v kateri je treba islam še uveljaviti. 

 

Nobenega namena nimajo, da bi se integrirali v širšo skupnost, čeprav se levičarji tako trudijo, jim iščejo službe, prinašajo hrano, obleko, poskrbijo za stanovanja, v zameno pa dobimo nemir v naša mesta in izgrede na ulicah. Čeprav naš pregovor pravi “ne grizi roke, ki te hrani”, to očitno ne velja za muslimane. O tem pričajo tudi posnetki iz Pariza, kjer migranti v zameno, da so jih sprejeli, na ulice mečejo pirotehnična in eksplozivna sredstva, zažigajo mesta, uničujejo avtomobile in ustrahujejo prebivalce.

V spodnjem posnetku vidimo, kako se več deset policistov bori z razjarjenimi migranti, ki nanje mečejo eksplozivna sredstva in jim ni mar, ali bodo koga poškodovali. Eden od policistov je komaj ubežal eksplozivu.

Francoski predsednik Macron počasi spoznava, da se je z islamisti nemogoče normalno pogovarjati. Potem ko je v preteklosti branil islam v Franciji, se zdaj zaveda resnosti njegove prisotnosti v Evropi. Tudi francoski notranji minister Gerard Collomb je dejal, da “takšni ravni nasilja še nismo bili priča. Takšnega stopnjevanja nasilja naši prebivalci ne morejo prenašati”. Tudi naši vladajoči bi se lahko “počasi” tega začeli zavedati.

Ali si želimo takšnih izgredov na slovenskih ulicah? Da se naši otroci ne bodo mogli brezskrbno vračati iz šole? Danes je to Pariz, jutri je lahko Slovenija.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine