0.3 C
Ljubljana
četrtek, 30 novembra, 2023

Z avtorjem ene najbolj branih knjig pri nas se bo v Mariboru pogovarjal tudi predsednik SDS Janez Janša

Piše: A. H. (Nova24TV.si)

Avtor ene najbolj branih knjig pri nas, Volilne prevare Foruma São Paulo, Alejandro Peña Esclusa, prihaja tudi v Maribor. Predstavitve knjige se bo udeležil tudi predsednik SDS Janez Janša.

Knjiga Volilne prevare Foruma São Paulo je zagotovo najbolj vroča knjiga ta hip tudi v Sloveniji. In prav o njej se bodo v Mariboru na okrogli mizi pogovarjali avtor knjige Alejandro Peña Esclusa, predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša in povezovalec dr. Ivan Štuhec. Pogovorno omizje bo potekalo v Viteški dvorani Mariborskega gradu, v torek, 17. oktobra, ob 17. uri.

Danes bo v Mariboru potekala predstavitev knjige Volilne prevare Foruma São Paulo, v kateri avtor govori o prevarah, kakršnih se je poslužila levica v Latinski Ameriki. V bistvu je šlo za taktični načrt levice v Latinski Ameriki. Knjiga temelji na ohranjanju oblasti in prevzemanju oblasti, ne da bi morali za to zmagati na volitvah. Torej z volilno prevaro. “To je moderna, medsebojno povezana prevara, ki se začne nekaj mesecev pred volitvami in se konča po volitvah. Vključuje vse faze volitev,” pravi avtor. Knjiga je rezultat dvajsetletnega preiskovanja, kajti takšna moderna prevara, avtor jo poimenuje prevara 21. stoletja, je bila razvita v njegovi državi Venezueli. 

 

Avtorja so zaradi boja proti komunizmu v Latinski Ameriki preganjali. Bil je celo leto dni v zaporu, 10 let so ga preganjali v lastni državi Venezueli. Ni smel pisati, govoriti, obiskati političnih dogodkov in izražati svojega mnenja. Prepovedano mu je bilo nastopati na televiziji, pa četudi bi govoril le o bejzbolu, nogometu ali čemer koli. Zveni znano?

Knjiga Volilne prevare Foruma São Paulo je zagotovo najbolj vroča knjiga ta hip tudi v Sloveniji. In prav o njej se bodo v Mariboru na okrogli mizi pogovarjali avtor knjige Alejandro Peña Esclusa, predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša in povezovalec dr. Ivan Štuhec. Pogovorno omizje bo potekalo v Viteški dvorani Mariborskega gradu, v torek, 17. oktobra, ob 17. uri.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine