4.7 C
Ljubljana
četrtek, 25 aprila, 2024

Vabljeni k ogledu oddaje Beremo na Nova24TV: Gosta: politolog in publicist Tadej Ian in esejist ter prevajalec Andrej Sekulović

Piše: V. D.

Vabljeni danes zvečer ob 20.00 uri k ogledu oddaje Beremo na televiziji Nova24TV. V naši tokratni oddaji bo voditelj oddaje Metod Berlec gostil dva gosta. V prvem delu oddaje Beremo bo njegov sogovornik politolog, družboslovec, prevajalec, lektor in publicist mag. Tadej Ian, ki objavlja različna analitična razmišljanja v reviji Demokracija. Letos pa so le-ta, izšla pri naši založbi Nova obzorja, v knjižni obliki pod naslovom Ali je naša civilizacija pred propadom?

V drugem delu oddaje bo voditeljev sogovornik Andrej Sekulović, ki je že več kot deset let dejaven na področju identitarnih in »disidentskih« idej.

Voditelj oddaje Beremo dr. Metod Berlec in novinar ter prevajalec Andrej Sekulović Foto: Nova24TV

Je avtor in esejist, trenutno zaposlen kot novinar pri tedniku Demokracija, za katerega je opravil tudi več intervjujev z različnimi avtorji nove desnice.

Ukvarja se tudi s prevajalstvom in je nedavno iz angleškega jezika prevedel knjigo švedskega avtorja Daniela Friberga z naslovom Vrnitev resnične desnice, za katero je napisal tudi uvod, izdana pa je bila pri naši založbi Nova obzorja.

Skratka, vabljeni k ogledu oddaje Beremo na televiziji Nova24TV!

Vabljeni tudi na zanimivo knjižno spletno stran www.vseknjige.si

Knjige naše založbe Nova Obzorja lahko naročite na [email protected] ali na 01 24 47 200.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine