15.8 C
Ljubljana
petek, 29 marca, 2024

Vabljeni k ogledu koncerta Giannija Rijaveca “od doma v v živo”

V soboto, 9. maja bo ob 21.15 uri na televiziji TV3 posnetek koncerta “GIANNI RIJAVEC OD DOMA V ŽIVO”. Koncert bi moral biti na sporedu 26. aprila, pa je prenos zaradi tehničnih problemov- težave z internetom odpadel.

Izvajal bom moje najlepše balade (Ljubezen, Tvoj poljub, Ti si lepa kot pomlad, Sanje,…)  Poleg klavirja in mojega vokala me bosta spremljala še Matjaž Švagelj na akustični kitari + vokal in Metod
Štrukelj- vokal. Koncert se je posnel na mojem domu na Trnovem pri Gorici, natančneje iz sedeža Mednarodne mirovniške fundacije Beli golob, ki se nahaja nad portalom, vhodom v našo domačijo. Namen koncerta je pridružiti se akciji “ostani doma” in s tem zmanjšaj možnost za okužbo s corona virusom. Poleg tega pa je to tudi poklon slovenski glasbi in glasbenikom, ki smo dobesedno ostali brez dela, zaslužka in kdo ve kdaj bomo lahko ponovno nastopali v živo pred publiko. Glasbeniki in kultura nasploh smo bili prvi, ki smo ostali brez dela in bom zagotovo zadnji, ki bomo lahko ponovno “normalno zaživeli”, če sploh!?! Glasbene točke bo s slikanjem popestrila moja žena Patricija Rijavec Simonič.
Vabljeni torej na romantični glasbeni večer “GIANNI RIJAVEC- KONCERT OD DOMA V ŽIVO” v soboto, 9. maja ob 21.15 uri na TV3.

Vir: Gianni Rijavec

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine