4.1 C
Ljubljana
sobota, 27 aprila, 2024

Predbožični koncert Nine Pušlar v Murski Soboti

Piše: Jože Jan

V petek, 26. novembra bo ob 20. uri v Športni dvorani Osnovne Šole 1 v Murski Soboti predbožični koncert Nine Pušlar. Na koncertu, ki ga prireja Društvo Zvezdni otroci Slovenije bo Nina s svojo spremljevalno skupino ustvarila magično, praznično vzdušje tik pred začetkom veselega decembra.

Društvo Zvezdni otroci Slovenije finančno in logistično pomaga staršem otrok, ki potrebujejo zdravljenje v tujini in po-operativne terapije. Je tudi združenje staršev otrok z DiGeorge sindromom. Finančna sredstva za pomoč zbirajo z raznimi prireditvami in organizacijo koncertov, ter prostovoljnimi prispevki posameznikov in podjetij.

Nina Pušlar je bila največkrat predvajana izvajalka na slovenskih radiih, skladba »Svet na dlani« pa največkrat predvajana slovenska pesem v letu 2020. Nina ima za seboj že 15 let pevske kariere: 6 albumov, več kot 75 skladb, na desetine videospotov in na stotine koncertov. Zmaga na »Bitki talentov« jo je postavila med slovensko glasbeno elito. V srcu vedno nosi glasbo, na obrazu pa nasmeh in dobro voljo.

 

Priporočljivo je, da se pri organizatorju dogodka pozanimate, ali je glede na zadnje ukrepe za preprečevanje Covid-19 prišlo do kakšnih sprememb te predstave.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine