16.4 C
Ljubljana
nedelja, 5 maja, 2024

Pogovori za dušo – srečanje preko aplikacije Zoom

Piše: Jože Jan

Dom svetega Jožefa v Celju je pripravil šest srečanj, ki so namenjeni čustveni podpori in pomoči pri soočanju z različnimi življenjskimi stiskami: psihičnimi težavami, obremenitvami, stresom in posledicami epidemije. V četrtek, 13. januarja bo ob 17.00 uri novo srečanje preko aplikacije Zoom. Srečanje bo vodil mag. Drago Tacol.

Živimo v času, ki je poln sprememb, preizkušenj, negotovosti in zmedenosti. Vse to pa še posebno obremenjeno s posledicami pandemije. Vsi izzivi, obremenitve in izgube, s katerimi se soočamo, se odražajo v naši duševnosti.

»Pogovori za dušo« pomagajo udeležencem k pridobitvi notranjega miru, k spoprijemanju s tesnobo, strahom, depresivnostjo in k urejanju odnosov z bližnjim.

Srečanje bo vodil klinični psiholog in psihoterapevt mag. Drago Tacol. Na srečanju bo priložnost za pogovor in izmenjavo izkušenj med udeleženci.

Zaradi ukrepov za zaščito proti pandemiji bo srečanje potekalo preko aplikacije Zoom. Udeleženci se morajo prijaviti na [email protected] ali na 059 07 800 in bodo dobili »zoom povezavo«.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine