17 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Na volilni konvenciji SDS zapela Martina Prevejšek

V petek, 11. maja 2018, je v Celju potekala volilna konvencija Slovenske demokratske stranke, na kateri se je predstavila ekipa Slovenske demokratske stranke za volitve v Državni zbor Republike Slovenije 2018.

Podporo stranki, predsedniku Janezu Janši in kandidatom so s svojo prisotnostjo in besedami izkazali tudi ugledni tuji gostje: predsednik makedonske sestrske stranke VMRO-DPMNE Hristian Mickoski, predsednik madžarske vlade in predsednik madžarske sestrske stranke Fidesz Viktor Orban, in Manfred Weber, vodja desnosredinske Evropske ljudske stranke, ki predstavlja največjo politično skupino v Evropskem parlamentu. Vsi trije so enotno potrdili, da Evropa in Slovenija potrebujeta vlado, ki jo bo vodil Janez Janša.

V bogatem kulturnem programu je nastopila tudi članica SDS Krško mag. MARTINA PREVEJŠEK, ki bo barve SDS zastopala v našem volilnem okraju Krško. Na volilni konvenciji je predstavila novo volilno himno SDS z naslovom »Živela, Slovenija!«, za katero je napisala glasbo in besedilo. Verjamemo, da bo pesem spodbuda za vse, ki nosijo Slovenijo v srcu, saj Slovenci znamo in zmoremo z neomajno, trdno voljo ter skupnimi močmi in sodelovanjem skupaj ustvariti boljšo Slovenijo za naše prebivalce.

SDS Krško

Zadnje novice

Sorodne vsebine