7.1 C
Ljubljana
četrtek, 25 aprila, 2024

Na volilni konvenciji SDS zapela Martina Prevejšek

V petek, 11. maja 2018, je v Celju potekala volilna konvencija Slovenske demokratske stranke, na kateri se je predstavila ekipa Slovenske demokratske stranke za volitve v Državni zbor Republike Slovenije 2018.

Podporo stranki, predsedniku Janezu Janši in kandidatom so s svojo prisotnostjo in besedami izkazali tudi ugledni tuji gostje: predsednik makedonske sestrske stranke VMRO-DPMNE Hristian Mickoski, predsednik madžarske vlade in predsednik madžarske sestrske stranke Fidesz Viktor Orban, in Manfred Weber, vodja desnosredinske Evropske ljudske stranke, ki predstavlja največjo politično skupino v Evropskem parlamentu. Vsi trije so enotno potrdili, da Evropa in Slovenija potrebujeta vlado, ki jo bo vodil Janez Janša.

V bogatem kulturnem programu je nastopila tudi članica SDS Krško mag. MARTINA PREVEJŠEK, ki bo barve SDS zastopala v našem volilnem okraju Krško. Na volilni konvenciji je predstavila novo volilno himno SDS z naslovom »Živela, Slovenija!«, za katero je napisala glasbo in besedilo. Verjamemo, da bo pesem spodbuda za vse, ki nosijo Slovenijo v srcu, saj Slovenci znamo in zmoremo z neomajno, trdno voljo ter skupnimi močmi in sodelovanjem skupaj ustvariti boljšo Slovenijo za naše prebivalce.

SDS Krško

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine