6.9 C
Ljubljana
nedelja, 11 aprila, 2021

Koncert Andree Bocellija prestavljen na november

Odpovedani sobotni koncert Andree Bocellija v Stožicah je prestavljen na 28. november. Kupljene vstopnice veljajo tudi za nov termin koncerta, kupci, ki jim novi datum ne ustreza, pa jih lahko od 10. do 23. marca vrnejo. Koncert je bil odpovedan zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa, v skladu s prepovedjo večjih prireditev v zaprtih prostorih.

“Že kupljene vstopnice veljajo tudi za nov termin koncerta. Kupci vstopnic, ki jim novi datum ne ustreza, pa lahko vstopnice od jutri, 10. marca, do ponedeljka, 23. marca, vrnejo na prodajnem mestu, kjer so jih kupili in bodo dobili povrnjeno kupnino. Kupci, ki so vstopnice kupili na spletu, naj se obrnejo na [email protected],” piše v sporočilu za javnost, ki so ga poslali iz Eventima.

So pa v Eventimu pojasnili, da niso organizator dogodka in lahko zato kupce vstopnic o spremembah dogodka obveščajo šele, ko prejmejo uradno obvestilo organizatorja. “Ta je ves čas sledil priporočilom in ukrepom pristojnih institucij, vendar je nesrečni splet okoliščin povzročil, da je minister za zdravje uradno odredbo o prepovedi zbiranja na prireditvah v javnih prostorih izdal šele slabo uro pred predvidenim začetkom koncerta. Šele s to odredbo je organizator lahko odpovedal sobotni koncert, ga prestavil na kasnejši datum ter o tem obvestil tudi Eventim in kupce vstopnic,” še piše v sporočilu.

Na Eventimu so dodali, da vsa obvestila organizatorjev, povezana s prestavljenimi ali odpovedanimi dogodki zaradi trenutnih okoliščin v državi, sicer ažurno objavljajo na svoji spletni strani.

Zadnje novice

Sorodne vsebine