10.8 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Glasbeno komedijo MAMMA MIA! SPET ZAČENJA SE si je ogledalo več kot 100 tisoč gledalcev

Glasbena komedija MAMMA MIA! SPET ZAČENJA SE, ki je s priljubljenimi glasbenimi uspešnicami skupine ABBA in originalno igralsko zasedbo sredi poletja pričela osvajati gledalce po kinematografih, je zabeležila več kot 100.000 gledalcev.

 

Vse odkar je glasbena poslastica, ki se vrača po desetih letih prvega dela uspešnice, na sporedu, navdušuje tako mlade kot malo starejše gledalce, ki polnijo dvorane po vsej Sloveniji.

Muzikal bo na sporedu še nekaj tednov, ujamete ga lahko še v ljubljanskem in kranjskem Koloseju, kinu Komuna in Mariboxu, v vseh Cineplexxovih centrih ter izbranih kinematografih.

Deset let po prvem delu uspešnice, ki je osvojila gledalce po vsem svetu, se tako vrača originalna igralska zasedba, pridružijo pa se ji tudi novi obrazi, ki bodo zaigrali glavne igralce v mladih letih. Zgodba se torej vrača nekaj desetletij v preteklost in se prepleta s sedanjostjo. Snemanje drugega dela priljubljenega muzikla je več tednov potekalo na hrvaškem otoku Vis, ki je za potrebe filma postal grški otok Kalokairi, kjer se odvija zgodba tudi v drugem delu.

Povezava do napovednika: MAMMA MIA! SPET ZAČENJA SE
Povezava do IT’S A WRAP! ob zaključku snemanja na Visu

O ZGODBI IN KARAKTERJIH:

Se še spominjate, kdo je igral koga pred desetimi leti? V vlogi Donne bo znova blestela oskarjevka Meryl Streep, njeni najboljši prijateljici sta Julie Walters v vlogi Rosie in Christine Baranski kot Tanya. Njena hčerka Amanda Seyfried in zet Dominic Cooper se vračata kot Sophie in Sky, ki v drugem delu pričakujeta naraščaj. Prav tako bomo lahko občudovali glavno moško zasedbo – tri prelestne moške, ki bi lahko vsak od njih bil oče mlade Sophie – Pierce Brosnan kot Sam, Stellan Skarsgård kot Bill in oskarjevec Colin Firth kot Harry.

V drugem delu bomo spoznali, kako so se med glavnimi igralci spletle prijateljske in ljubezenske vezi. Noseča Sophie bo poleg čarov nosečnosti odkrivala tudi pretekla dejanja in odločitve svoje matere, ki jo bo kot mlado Donno upodobila igralka Lily James. Mlado Rosie bo igrala Alexa Davies, mlado Tanyo pa Jessica Keenan Wynn, medtem ko bodo v vlogah mladih Sama, Billa in Harryja nastopili Jeremy Irvine, Josh Dylan in Hugh Skinner.

IGRALSKA ZASEDBA: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper, Amanda Seyfried, Christine Baranski, Lily James, Josh Dylan, Hugh Skinner, Jeremy Irvine, Alexa Davies, Jessica Keenan Wynn, Andy Garcia in Cher
REŽIJA: Ol Parker
SCENARIJ: Ol Parker
ZGODBA: Catherine Johnson, Richard Curtis, Ol Parker
PRODUCENTA: Judy Craymer, Gary Goetzman
IZVRŠNI PRODUCENTI: Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Tom Hanks, Rita Wilson, Phyllida Lloyd, Richard Curtis, Nicky Kentish Barnes
ŽANR: glasbena komedija

Regionalni promocijski partner prihajajočega filma je Vegeta NATUR.

Kaj imata skupnega Vegeta NATUR in Mamma Mia? Vegeto NATUR smo položili na vaše mize leta 2010 – istega leta, ko se je pesem Mamma Mia! švedske pop skupine ABBA uvrstila na 6. mesto britanske lestvice. Muzikal Mamma Mia! je deveta najdlje izvajana predstava na newyorškem Broadwayu in Vegeta NATUR ima v svojem bogastvu naravnih okusov prav devet vrst zelenjave. Poleg tega je Vegeta NATUR kulinarična mojstrovina, ki je rezultat odlične kombinacije zelenjave, začimb in zelišč iz narave ter vrhunske tehnologije, medtem ko je Mamma Mia! filmska mojstrovina in rezultat vrhunske produkcije, tehnologije in talentov.

 

Vegeta NATUR vsebuje le morsko sol in naravne sestavine ter odlično kombinacijo devetih vrst s soncem obsijane zelenjave in skrbno izbranih začimb, ki bodo vašim jedem dale najboljši okus narave. Tako kot se Mamma Mia! prilega najrazličnejšim okusom ljubiteljev filma, se Vegeta NATUR razume z vsemi vrstami mesa in zelenjave, in tudi vas bo navdušila za nove kulinarične kreacije! Kakovostna igralska zasedba, do podrobnosti izdelana produkcija in vam dobro znane pesmi, ki jih boste prepevali, medtem ko boste gledali projekcijo, so značilnosti tega dolgo pričakovanega muzikla, posnetega na Hrvaškem. Medtem pa se s čisto jadransko soljo, kurkumo, luštrekom in devetimi vrstami zelenjave ter brez ojačevalcev okusa, dodatkov, umetnih barvil ali okusov ponaša Vegeta NATUR, ki je prav tako izdelana na Hrvaškem.

Če je film sedma umetnost, potem si vrhunska kakovost Vegete zasluži, da je osma. Zato spustite glasbo v svoja čutila in naravo v svojo kuhinjo, prepustite se bogastvu naravnih okusov in vonja ter se podajte na novo filmsko-kulinarično avanturo!

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine