11.6 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Edina predstava v Sloveniji z nazivom kot videno na Broadwayu! Predstava, ki gre narobe

Mrzli december je že tu, a s tem tudi čas prazničnih lučk, obdarovanj, toplega vina in veselih božičnih melodij. Predstava, ki gre narobe, po izredno uspešni krstni uprizoritvi, kjer je doživela izjemen uspeh in topel sprejem poln smeha, napoveduje že nove datume: 8.12. Celovec, 22.2. Selnica ob Dravi, 28. in 31. decembra pa se vrača v Festivalno dvorano. Veseli božični čas lahko tako polepša le še obisk predstave, kjer bodo od smeha tekle solze in bolele trebušne mišice. Svojim bližnjim podarite večer smeha!

 

Mlado in staro se bo skozi praznični december lahko širokih ust smejalo ob komičnih prigodah in nerodnih situacijah igralcev na odru, ki se bodo obupano trudili kljubovati vsem peripetijam in uspešno pripeljati predstavo do konca – brez resnih posledic. »Izredno navdušen sem, da sem imel priložnost ogledati si premiero Predstave, ki gre narobe, saj česa podobnega še nikdar nisem videl. Gre res za posebno predstavo, s specifičnim humorjem« je ob koncu premiere povedal pevec Omar Naber, od smeha je na premieri jokal tudi priljubljeni voditelj in stand up komik Denis Avdič, predstava pa je navdušila tudi igralca Domna Valiča.

Predstavo si je ogledala tudi producentka originalne predstave, ki je izredno pohvalila sceno ter ni mogla skriti navdušenja nad igralci, ki so enkratno opravili svoje delo. Avtorji predstave Henry Lewis, Jonathan Sayer in Henry Shields so s komedijo že navdušili gledalce na Broadwayu in West endu, priredili pa so jo že v več kot 20 državah sveta. Predstava se lahko edina v Sloveniji sedaj ponaša še z nazivom: kot videno na Broadwayu! Mogoče si jo je ogledati v popolnoma enaki obliki kot na Broadwayu in West endu, le prevedeno v slovenščino. Predstava pred očmi gledalcev dobesedno razpada na odru in kljub izrednemu trudu glavnih protagonistov, se nizi nesrečnih pripetljajev kar vrstijo – glavna igralka se onesvesti na odru, rekviziti se izgubijo kdo ve kam, glavni igralec pa pozabi tekst.

Zadnje novice

Sorodne vsebine