4.6 C
Ljubljana
petek, 19 aprila, 2024

CNN: Bled med igrišči za golf, ki jih morate obiskati pred smrtjo

Bralci spletnega portala CNN so izbrali igrišča za golf, ki bi jih moral v svojem življenju obiskati vsak igralec golfa. Večinoma gre za igrišča v ZDA, v ugledni družbi pa se je znašlo tudi golfišče na Bledu, ki ga je pred kratkim na svoj seznam najboljših in najbolj prestižnih igrišč v regiji dodala tudi organizacija World of Leading Golf.

“Sprehodite se skozi galerijo in si oglejte, katerih 19 igrišč za golf ste vi, bralci CNN, izbrali, da igrate na njih, predem umrete,” je portal zapisal pod člankom z naslovom 19 epskih igrišč, na katerih morate igrati pred smrtjo.

Na seznam je po naključnem vrstnem redu uvrščenih 13 igrišč za golf v ZDA, dve v Veliki Britaniji ter po eno v Združenih arabskih emiratih, na Novi Zelandiji, v Španiji in Sloveniji.

“Slovenija res ni država z bogato golfsko tradicijo, a ponuja eno najbolj dramatičnih kulis na našem seznamu,” so avtorji članka zapisali pod fotografijo blejskega golfišča, nad katerim se vzpenjajo slovenske Alpe.

Igrišče Royal Bled, ki je bilo prvič zgrajeno leta 1937 in lani poleti temeljito prenovljeno, je organizacija World of Leading Golf prejšnji mesec dodala na svoj seznam najboljših in najbolj prestižnih igrišč v regiji, ki zajema Evropo, severno Afriko in Bližnji vzhod. Je tudi edino slovensko golfišče na seznamu 100 najboljših igrišč za golf v Evropi revije Golf World Magazine.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine