16.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Zvezdniku Bara hoteli ubiti partnerja? »Dejansko je šlo za poskus umora, celo življenje bo imel posledice«

»Čas je, da se oglasim okoli samega dogajanja. Kot že nekateri veste, so mojega partnerja Reneja ponoci iz sobote na nedeljo pretepli in mu s tem zadali hude telesne poškodbe. Poleg polomljenih reber, se za ledvico zdravniki še vedno borijo, saj ne bo nikoli več delovala 100% če pa jo obdrži, pa bo delovala samo cca. 60%!

Marsikdo od vas misli, da je to šala in da je Rene doma, vendar temu ni tako. Rene je v bolnišnici, kjer se še vedno zdravi. Moram pa reči, da je to sramota, da se to dogaja v naši državi, natančneje v Murski Soboti. Da pa ni nihče ničesar videl, ne slišal? NE VERJAMEM, da ni bilo takrat blizu nikogar, ki bi dogodek videl! Tistemu, ki je to storil pa sporočam, da ga bomo slej kot prej našli in bo odgovarjal za škodo, ki jo je naredil mojemu partnerju. Dejansko je šlo za poskus umora, saj so Reneju zadali hude telesne poškodbe, zaradi katerih bo imel celo življenje posledice! Nikakor ne bomo pustili, da krivci ostanejo nekaznovani, gremo do konca, proti homofobiji in da dosežemo, da bodo storilci dobili svoje! Svojega fanta obožujem in ljubim, in ko trpi on, trpim tudi jaz. Midva sva eno, midva sva vse,« se glasi šokantni zapis nekdanjega zvezdnika resničnostnega šova Bar, Nejca Reka.

V mestnem parku v Murski Soboti je namreč prišlo do napada, v katerem je več oseb napadlo njegovega partnerja Reneja Žuniča.  Kot še poroča postal Sobota info, se je 35-letnik med zabavo v bližnjem lokalu umaknil na zrak, kjer naj bi ga izza hrbta napadlo več oseb. Zlomljenih ima več reber in huje poškodovali ledvico, za katero še ni znano, ali jo bodo zdravniki morali odstraniti.

Z zapisom je Nejc potrdil, da vse skupaj ni šala ter da je bil njegov partner dejansko žrtev napada.

Zadnje novice

Sorodne vsebine